Clubul Repărăcioşilor dă startul curăţeniei de primăvară pe Zumzi.ro cu reducere de 51 % !

Clubul Repărăcioşilor – service de laptopuri multibrand independent – şi-a deschis porţile. Am ieşit din dulcea hibernare de lângă laptopurile clienţilor noştri şi te aşteptăm pe la noi. Fie că ai o defecţiune ascunsă, fie că vrei să îţi cureţi laptopul, fie că vei să îi faci o simplă inspecţie periodică pentru că are simptome că suferă de astenie, indiferent de marca ta de laptop noi îţi oferim asistenţă pentru problemele tale.

Clubul Repărăcioşilor nu este orice fel de service de laptopuri. De fapt, nici nu cred că ne încadrăm la categoria „prestări servicii”, ci mai degrabă la segmentul “ne iubim meseria”. Suntem o echipă de specialişti ai cablurilor, plăcilor de bază, mufelor de alimentare, ecranelor LCD, etc.

Profesioniştii noştri repară totul de la Apple şi Sony Vaio la Dell, Acer, Asus,si multe altele . Orice laptop are o şansă în service-ul nostru şi nu întotdeauna soluţia este o componentă nouă sau un laptop nou. Avem vechime în domeniu şi lucrăm cu instrumente de cea mai bună calitate, în propriul nostru laborator de microelectronică. Calitatea şi corectitudinea sunt faţa şi verso-ul cărţii nostre de vizită.

Te aşteptăm pe site-ul nostru www.reparaciosii.ro, unde îţi punem la dispoziţie asistenţă permanentă prin intermediul ferestrei de chat, sau poţi lua legatura cu noi telefonic (0740 694 442 sau 0723 640 003) sau prin email la office@reparaciosii.ro.

Despre S.C. Clubul Reparaciosilor PC & Laptop SRL

Service Laptop & PC – “Clubul Reparaciosilor” va ofera posibilitatea reparatiei placilor de baza pentru laptop la nivel de componenta la un pret rezonabil – aproximativ o treime din costul unei placi de baza noi. Constatare gratuita.

De asemenea va oferim servicii complete de mentenanta a laptopurilor, curatare de praf, schimbare de mufe si altele.