Clubul de Lectura “Frica de schimbare – Arta de a pierde”

 

 

Asociatia “Exista viata dupa doliu” va invita la a 5-a editie a Clubului de Lectura “Frica de schimbare – Arta de a pierde”, care va avea loc pe 12 mai la filiala Marin Preda a Bibliotecii Metropolitane din Bucuresti.

Noi stim ca doliul este o stare naturala, necesara dupa pierderea unei persoane dragi, si mai stim cat de important este sa existe un spatiu cu sens pentru aceia care sufera. Clubul de Lectura este un astfel de spatiu, in care atmosfera, apropierea si lecturile tematice ofera participantilor ocazia sa se apropie si sa isi inteleaga mai bine emotiile si trairile.

Alaturi de voluntarii nostri, intr-o atmosfera calda si relaxata, aveti ocazia sa impartasiti cateva momente de lectura, de discutie libera si impartasire a propriilor experiente de viata la o ceasca de ceai aromat. Pentru ca suntem o asociatie non-profit, toate donatiile stranse in urma participarii la Clubul de Lectura vor fi directionate catre sustinerea financiara a activitatilor noastre (materiale logistice, chiria spatiilor, taxe catre specialistii colaboratori). Donatia minima este de 10 Ron.

Asociatia “Exista viata dupa doliu” este o organizatie non-guvernamentala care asista persoanele indoliate prin oferirea de servicii specializate de asistenta psihologica si activitati de petrecere a timpului liber. Asociatia se adreseaza atat persoanelor care au pierdut o persoana draga cat si celor care au trecut printr-o pierdere si acum doresc  sa ofere sustinere si intelegere celor care nu si-au gasit inca alinarea.

Va asteptam cu drag!