CLSD2011 striga mobilizarea! Mai este doar o saptamana in care te poti inscrie!

Inca nu te-ai inscris la editia din acest an a Cupei Liceelor la StreetDance? Este timpul sa o faci, pentru ca mai ai doar o saptamana la dispozitie! Si daca inca nu esti convins, afla ca s-a dublat valoarea totala a premiilor. Acum, tu si trupa ta puteti castiga premii, in cash si produse, in valoare de 20.000 $. Cum te poti inscrie: intra pe www.cupaliceelor.streetdance.ro si completeaza formularul pentru judetul in care se afla liceul tau.


Data limita pana la care trupele de liceeni se pot inscrie in cea mai cool competitie de street-dance a tarii este 5 februarie 2011. Liceenii trebuie sa-si alcatuiasca o trupa avand minim 4 si maxim 10 membri, alaturi de care sa pregateasca mai multe momente artistice respectand cerintele impuse de organizatori si disponibile pe website-ul oficial, la adresa http://cupaliceelor.streetdance.ro/participanti/regulament/probe.html.

Apoi, nu mai este decat un simplu pas pentru ca trupa sa intre in concurs: completarea formularului aferent judetului de care apartine liceul reprezentat.

Pana in acest moment, peste 70 de trupe au spus “DA” provocarii lansate de OneBeat Dance Studio si partenerii sai. Acestea vor urca pe scena in Bucuresti, Iasi, Galati, Constanta, Brasov si Bistrita, pentru a arata ca merita sa-si reprezinte liceul si judetul in Marea Finala Nationala, ce va avea loc pe 12 martie in Princess Club din capitala.

Sponsori ai evenimentului: ACA-Demia Group (www.aca-demia.ro), Laser Maxx (www.lasermaxx.ro), Hollywood Multiplex (www.hmultiplex.ro), Dor de Bucovina (www.dordebucovina.ro), Princess Club (www.princessclub.ro), School Friendly (www.schoolfriendly.ro), Kangol, Jukebox Travel (www.jukeboxtravel.ro), AVON (www.avoncosmetics.ro), agaphoto (www.agaphoto.ro), OneBeat Fashion, OneBeat Events, OneBeat Casting, StreetDance Camp 2011 (www.dancecamp.streetdance.ro).

Parteneri media: Music Channel (www.1music.ro), Radio 21 (www.radio21.ro), www.220.ro, Sapte Seri (www.sapteseri.ro), Teen Press (www.teenpress.ro), Status Pimp (www.statuspimp.ro), www.metropotam.ro, www.monden.info, Elevate (www.elevate.ro), www.calificativ.ro, www.anyplace.ro, www.tillate.com, www.hipmag.ro, www.radardemedia.ro, www.sofresh.ro, www.bronews.com, www.evenimente-bucuresti.ro, www.hiphopbog.ro, www.onlinestudent.ro, www.escoala.ro, www.diseara.ro, www.viatadeliceu.ro, www.presainblugi.com, www.scolidans.ro, www.UZR.ro, www.infodance.ro, www.dancenews.ro.

Contact Presa & Parteneriate  media: Daniela C. Nataletu / dana.nataletu@verticalmind.org / 0730.120.997

Contact Inscrieri & Participanti: Adrian Alexe / adrian@onebeat.ro / 0735.169.358

Contact Sponsorizari: Ana-Maria Lungu / ana@onebeat.ro / 0728.446.416