CLOSING PARTY OF THE WEEK!

Sambata, 29 mai, The Week, clubul cu cea mai buna muzica live, te asteapta la ultima petrecere din acest sezon! Vei avea parte de karaoke, demonstratii live si duete cu maestrul Antonio Fabrizi, la ultimul Live Piano Session of The Week din aceasta var
a.
Inca de la deschiderea ce a avut loc pe 10 martie anul acesta, The Week ti-a pus la dispozitie o gama variata de petreceri de calitate, in care distractia a fost singurul “must have”.
Pe langa deja cunoscutul show “Live Piano Session of The Week”, la care ai cantat in fiecare sambata alaturi de starul italian Antonio Fabrizi, ai avut parte de concerte sustinute de Puya, Anna Lesko petreceri tematice precum “Carnavalul Venetian” sau “Cannes Awards of The Week”, servicii exceptionale si un décor primitor si confortabil.
“Cireasa de pe tort” si totodata cea mai exploziva petrecere a fost intretinuta de prestatia faimosului Dj Splyce, cel mai renumit Dj de la Hollywood si preferatul vedetelor de acolo, care a declarat ca The Week se numara printre cluburile sale preferate.
Tot aici te-ai intalnit si cu vedete precum Mihai Morar, Claudia Pavel, Alina Puscau, Tibi Scobiola Band, Laurentiu Duta, Smiley, Cheloo, Alina CriÅŸan, Alex Velea, Antonia, Delia Matache, Ada Badoi, Adi de la Akcent si multi altii.
Sambata, 29 mai, The Week impreuna cu Antonio Fabrizi te asteapta la o petrecere in care te vei distra cat pentru tot sezonul estival, un Live Piano Session inedit, pe care ti-l vei aminti mult timp de acum incolo!
Nu rata miercuri, joi si sambata ultima saptamana de distractie din aceasta vara, la The Week !

Rezervari: 0741.400.500
Calea Floreasca nr.169
www.theweek.ro
office@theweek.ro

Parteneri media : Radio ZU, www.afterhours.ro, www.emulte.ro, anyplace.ro, Vip Style, Mondeni.Info, Divercitycafe.ro

Raluca Gheorghe
PR THE WEEK