Cloramina T de la Dreamfish.ro – pentru bunul mers al fermelor piscicole

Cloramina tCompania Dreamfish.ro este una dintre cele mai renumite de pe piata din Romania, in ceea ce priveste furajele de pesti, icrele embrionate de pastrav, puietul de pastrav, echipamentele si medicamentele din piscicultura. De asemenea, aceasta firma va poate furniza si dezinfectantul Cloramina T indispensabil in fermele piscicole, pentru ca asigura protectie impotriva microbilor. Aceasta firma este distribuitor autorizat de catre doua companii renumite din strainatate, Skretting si Aqua Search, ceea ce a transformat-o intr-un sprijin real pentru afaceristii din domeniul pisciculturii.

Infiintata in anul 2011, compania Dreamfish.ro a reusit sa castige fidelitatea clientilor romani care au afaceri in domeniul acvaculturii, dar a cucerit si piata din strainatate, datorita produselor de calitate pe care le-a furnizat.

Ce trebuie sa cunoasteti despre Cloramina T?

cloramina t dezinfectant

Desfasurandu-si munca in cele mai sigure conditii, fara sa afecteze mediul inconjurator sau fiintele vii, www.dreamfish.ro este preferata celor ce au pus bazele crescatoriilor de pesti. Acestia stiu cat de importanta este igiena in aceste cazuri, de aceea sunt in cautarea dezinfectantului Cloramina T. Acest dezinfectant poate fi comandat online de pe site-ul Dreamfish.ro, insa trebuie sa il folositi cu maxima atentie. Iata ce trebuie sa stiti despre Cloramina T:

  • Este un dezinfectant care se gaseste sub forma de pudra alba cristalina.
  • Fiind solubila in apa, se poate folosi ca si bactericid, oxidant si dezodorizant.
  • Se obtine printr-un proces chimic, ce implica clorurarea la atomul de azot a aminelor, imidelor, amidelor, iminelor si sulfonamidelor.
  • Efectul antiseptic este unul foarte puternic, iar proprietatile sale sunt antioxidante.
  • In cazuri speciale, acest dezinfectant este utilizat si pentru rani, chiar si pentru apa potabila, intrucat are o actiune multipla asupra microorganismelor, virusilor, fungilor, microbacteriilor si a bacterilor sporulate.
  • Spatiile private, zonele de sanatate (mai putin spitalele) sunt decontaminate cu ajutorul Cloraminei T. Acelasi lucru este valabil si in industriile alimentare si in cele de preparare a furajelor pentru pesti sau pentru animale.
  • Acest tip de dezinfectant elibereaza 25 % clor activ.
  • In stocul Dreamfish.ro puteti gasi acest produs sub forma de saci de 25 kg sau la galeata de 6 kg, in functie de preferintele si de necesitatile dumneavoastra.

Cat de periculos este dezinfectantul Cloramina T de la Dreamfish.ro?

cloramina-t-pulbere

Ca orice alt produs de curatare si de dezinfectare, Cloramina T este nociv in caz de inghitire, iar inhalarea lui poate cauza probleme foarte grave. Din aceste motive, atunci cand il utilizati, trebuie sa purtati masti si manusi de protectie. In plus, cand folositi acest dezinfectant este interzis sa consumati alimente sau bauturi, cat si fumatul.

Pentru mai multe informatii cu privire la Cloramina T de pe Dreamfish.ro puteti contacta aceasta companie la numarul de telefon 0752 207 966 sau la adresa de e-mail office@dreamfish.ro.