Clinica RomGerMed – investitii in medicina romaneasca

RomGerMed a reusit in 2012 sa inaugureze Policlinica din spitalul RomGerMed Saint Lukas, din calea Plevnei nr. 137C. Unitatea RomGerMed din calea Plevnei dispune de 14 cabine (consultatii, sala pentru mici interventii, sala de puncte de recoltare si sali de tratamente).

Pacientii clinicii RomGerMed beneficiaza de peste 20 de specialitati medicale: Gastroentorologie, Medicina interna, Medicina de familie, Endocrinologie, Pediatrie, ORL, Neurologie, Cardiologie, Obstetrica, Urologie si multe altele)

romgermed

Echipa de specialisti din RomGerMed este formata din cadre medicale de top care dau dovada de un profesionalism de nota 10. Peste 60 de medici specialisti ofera tratamente si consultatii tuturor pacientilor care apeleaza la serviciile clinicii RomGerMed.

“In cadrul Policlinicii, pacientii pot accesa o gama larga de servicii medicale decontate de catre casele de asigurari de sanatate (CASMB si OPSNAJ), precum si servicii medicale contracost: consultatii de specialitate, ecografie 3D si 4D, endoscopie dar si intocmire de fise si certificate medicale.”, declara Razvan Stefanescu, Director General Grupul Medical Romgermed.

RomGerMed – specialisti si oameni importanti din medicina

Din echipa de specialisti ai clinicii RomGerMed fac parte si cateva nume foarte mari ale sistemului medical romanesc.

Profesor doctor Ion Bruckner

 • Ministru al Sanatatii in perioada 1997 – 1998,
 • Director medical la Spitalul Clinic Coltea
 • Membru al Societatii Romane de Cardiologie
 • Membru al Societatii Romane de Medicina Interna
 • Membru al Federatiei Europene de Medicina Interna

“Dezvoltarea sistemului medical privat, ca alternativa viabila a sistemului medical cunoscut de romani, a depasit faza incipienta si este acum o realitate consistenta. Printre beneficiile aduse – care au crescut consistent an de an – au fost evidentiate si remarcate de pacienti si medici conditiile decente de desfasurare a activitatii medicale si activitatile de diagnostic cu performante notabile si comparabile cu cele mai inalte standarde. In aceste conditii, dezvoltarea RomGerMed care este un cunoscut, respectabil si vechi furnizor de servicii medicale este o dovada elocventa despre performanta si competenta concentrata in sistemul medical privat, o multumire si o garantie ca acest sistem are o evolutie ascendenta.”, declara Prof. Univ. Dr. Ion Bruckner.

Profesor doctor Minerva Muraru

 • A fost in echipa de medici a Spitalului Clinic Coltea si sefa sectiei de cardiologie.
 • Este medic primar medicina interna si cardiologie
 • Doctor in medicina si profesor universitar de medicina interna
 • Doamna Prof. dr. Minerva Muraru s-a remarcat ca membra in diferite societati medicale europene sau international si a fost vice-presedinte al Societatii Romane de Medicina Interna
 • Presedinta a Comisiei de Medicina Interna a Ministerului Sanatatii

“Deschiderea primei clinici de performanta a Grupului Medical Romgermed, dupa acumularea unei experiente remarcabile in asigurarea de servicii medicale prin cele 2 clinici deja cunoscute, arata inca odata disponibilitatea Grupului de implicare in dezvoltarea sistemului privat de sanatate. Trecerea la un nivel superior de activitate medicala, deservita prin dotari in echipamente de ultima generatie si efectuata cu un colectiv de reala performanta, este o garantie suplimentara ca bunele intentii ale Grupului se vor concretiza in realizari medicale apreciate de pacienti.”, sustine Prof. Univ. dr. Minerva Muraru.

 

Cea mai mare policlinica privata din Bucuresti in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate

RomGerMed este cea mai mare policlinica privata din Bucuresti care este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel incat toti pacientii pot beneficia de toate specialitatile medicale si toate serviciile decontate de catre Casa de Asigurari, intr-un spatiu organizat dupa cele mai moderne standarde din domeniul medicinei.

 • Consultatii la medici de specialitate
 • Servicii diagnostice simple si complexe
 • Analize de laborator (toate cele 72 de analize uzuale)

In completarea acestor servicii decontate, RomGerMed ofera la preturi extrem de avantajoase o gama foarte mare de servicii, investigatii diagnostice si analize medicale.

“Asiguratii care nu sunt inca arondati unui medic de familie se pot inscrie pe lista de pacienti a oricaruia dintre medicii de familie aflati in relatie contractuala cu CASMB, care vor activa in Clinica Romgermed Plevnei.”, sustine doctor George Manoiu, Director de Dezvoltare al Grupului Medical Romgermed.

Policlinica RomGerMed include un departament de medicina muncii in cadrul caruia sunt efectuate pachetele de investigatii medicale obligatorii pentru angajarea in munca, schimbarea locului de munca, controlul medical periodic atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.