CLINICA LARA LIFE MED – CERTIFICATA INTERNATIONAL PENTRU CALITATEA SERVICIILOR MEDICALE

In data de 22 septembrie 2011 a avut loc inaugurarea Clinicii Lara Life Med si prezentarea publica a parteneriatului pentru realizarea de acte medicale de inalta calitate intre Clinica Lara Life Med si Clinica MedNord  din Munchen.

Doamna Laura Mihaela Ciuhu – Director si actionar LARA LIFE MED primeste prestigiosul  titlu de partener oficial al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica

Prezentarea a avut loc in fata unei impresionante asistente formate din personalitati ale medicinii romanesti, jurnalisti, oameni de afaceri, membri ai actionariatului Lara Life Med  si a reprezentantilor corpului diplomatic acreditat la Bucuresti si cu prezenta speciala a ambasadorilor acreditati la Uniunea Europeana.

Cu aceasta ocazie doamna Laura Ciuhu, directoarea prestigioasei Clinici Lara Life Med, a prezentat principalele coordonate ale dezvoltarii acestui impresionant proiect medical incluzand : importarea de echipament de ultima generatie, ingrijiri medicale de cea mai buna calitate si in viitor dezvoltarea unui spital de standard european.

Cu aceasta ocazie, doamna Laura Mihaela Ciuhu a primit recunoasterea internationala si diplomatica a calitatii serviciilor oferite de Lara Life Med, prin calitatea oficiala de partener diplomatic al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica.

O sala plina a aplaudat discursului Directoarei LARA LIFE MED : Laura Ciuhu promitand servicii medicale de calitate in Romania

Directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, prof.dr.Anton Caragea a prezentat motivele pentru care aceasta prestigioasa distinctie si metoda de incurajare a initiativelor meritorii a fost oferita clinicii Lara Life Med.

Astfel Clinica Lara Life Med reprezinta un etalon pentru lumea medicala prin serviciile de calitate oferite, prin gama larga de specializari ce pot fi gasite in acelasi spatiu, prin inalta tehnologie medicala incorporata in proiect si prin sprijinul acordat medicinii romanesti, a apreciat prof.dr.Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica.

De acum inainte, a anuntat prof.dr.Anton Caragea ,  Clinica Lara Life Med va fi inclusa in turneele de prezentare diplomatica a Romaniei , in programele de schimburi medicale si in schimburile institutionale, fiind un partener diplomatic de prima marime in creionarea unei imagini favorabile a Romaniei .

Profesor Dr. Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica,  adresandu-se audientei la inaugurarea celui mai modern proiect medical din Romania: LARA LIFE MED

Emotionanta ceremonie, a decernarii titlului de partener oficial al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica pentru Lara Med Life , a fost urmata de prezentarea medicala, de inalta tinuta, sustinuta de prof.dr. Norbert Pfuetzenreuter care a prezentat cu imagini impresionante si elocvente progresele chirurgiei endoscopice, minim invazive, care permit astazi bolnavului ca : fara traume majore, fara pierderi de sange si cu o recuperare rapida sa se bucure de sanatate.

Prof.dr. Ralf Senner a prezentat, la randul sau, un raport despre Tratamentul obezitatii morbide si a afectiunilor colaterale, ce a dat sperante pentru sute de romani aflati in situatie dificila.

Un moment impresionant a fost prezenta si marturia omului de afaceri Beppe Iuliano, creator de institutii si de firme de succes, care si-a depasit trauma personala a unei poliomelite cu sechele locomotorii si a devenit un om ce si-a adus o contributie de valoare   la societate.

Exemplul sau a smuls ropote de aplauze unei asistente ce a invatat puterea exemplului  si a vointei ce a facut din Beppe Iuliano un motiv de mandri pentru noi toti.

In final prezentarea video a clinicii ultra-moderne a starnit curiozitatea si entuziasmul audientei ce a inteles ca Lara Life Med este fara indoiala o clinica de nivel european, ce ofera romanilor sansa unei ingrijiri medicale de calitate.

Ceremonia inaugurarii Clinicii Lara Life Med a avut loc sub Inaltul Patronaj al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica.