Clientii pot ajunge cu usurinta la Cortina Residence

Vara e perioada concediilor pentru majoritatea bucurestenilor. Multi pleaca la mare sau la munte pentru a se relaxa. Dar v-ati intrebat vreodata de ce doar vara se intampla acest lucru? Raspunsul e simplu. Canicula din timpul verii ii “alunga” pe bucuresteni din oras.

Exista solutii mult mai “ieftine” decat o baie in mare sau o zi petrecuta in varf de munte. Un ansamblu rezidential din zona de Nord a Capitalei ofera clientilor posibilitatea de a sta in case fara sa simta disconfortul termic din zilele caniculare de vara. Este vorba de ansamblul Cortina Residence. Acesta este situat in cartierul Baneasa, pe strada Horia Macelariu nr. 83. La 400 de metri distanta de complexul imobiliar se afla parcul Herastrau. Clientii pot ajunge cu usurinta la Cortina Residence. Accesul se face prin Bulevardul Aerogarii, o artera care va poate duce catre Soseaua Bucuresti – Ploiesti, Centura, Aeroportul Otopeni sau spre centrul orasului facand legatura cu strada Nicolae Caramfil, strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

Dezvoltatorii Cortina Residence le-au dat o veste mare clientilor. Au anuntat ca s-a  semnat contractul cu Daikin Europe, liderul in productia de solutii de incalzire, racire, ventilatie si refrigerare de pe piata din Europa. Astfel, calitatea centralelor de aer conditionat produse de Daikin e recunoscuta in toata lumea. Instalatia de aer conditionat aleasa de catre dezvoltatorii Cortina Residence este una ultramoderna. Aceasta instalatie de ventilatie are o eficienta ridicata si in spatiile comerciale si industriale. Cu o astfel de tehnologie, clientii vor avea asigurat confortul termic atat de necesar clipelor petrecute acasa in timpul zilelor caniculare de vara.

Instalatia de ventilatie de la Cortina Residence este una de tip centralizat. Astfel, clientii pot alege diferentierea termica a diferitelor zone din apartament, ceea ce in cazul instalatiilor de aer conditionat clasice acest lucru nu este posibil. Clientii au mai primit o veste buna. Nu vor plati niciun ban pentru instalatia de aer conditionat produsa de Daikin Europe. Dezvoltatorii Cortina Residence au anuntat ca instalatiile de ventilatie sunt incluse in dotarile apartamentelor si garsonierelor din cadrul ansamblului rezidential.

Clientii pot beneficia de toate dotarile ansamblului Cortina Residence la anul. Dezvoltatorii au anuntat ca lucrarile de la Cortina Residence vor fi gata in vara anului 2015. Practic, in mai putin de un an, oricine poate locui in cel mai luxos, elegant si sigur ansamblu rezidential din Nordul Capitalei. Clientii isi pot rezerva inca de pe acum un apartament sau o garsoniera la Cortina Residence.