ClickSiCastigi.ro a lansat promotiile lunii Decembrie

Conform filosofiei noastre “un concurs din care fiecare iese castigator”, am pus la cale atat pentru clienti cat si pentru participantii concursului cadourile lunii decembrie!

In luna decembrie ai costuri mult mai mici si o gama larga de oferte si pachete personalizate,  totul pentru o campanie publicitara eficienta, directionata catre segmente de consumatori bine definite. Orientata catre client, publicitatea online oferita de ClickSiCastigi.ro este o solutie profitabila cu o rata de conversie mult mai buna decat cea a mediilor traditionale de publicitate!

Interactiv, captivant si original, conceptul  a  depasit barierele publicitatii clasice cu un format inovator de promovare online  a produselor, a serviciilor sau  a orcarei afaceri din orice domeniu printr-un concurs  cu participare gratuita (fara investitie initiala sau ulterioara din partea utilizatorului), permitand o expunere continua a mesajului promovat.

Cea mai buna oferta de publicitate?

ClickSiCastigi.ro iti identifica foarte usor profilul clientului si trimite mesajul personalizat catre fiecare dintre categoriile dorite. Toate detaliile despre cum poti ajunge exact la targetul tau, le poti obtine de la office@ClickSiCastigi.ro .

Fiecare client este UNIC de aceea fiecare abordare este ORIGINALA!

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna si a inceput marea goana dupa cadouri, in perioada 6 decembrie – 31 decembrie 2010 toti participantii concursului poti gasi pe ClickSiCastigi.ro premii in bani, cupoane de reducere, vouchere  si oferte speciale din partea partenerilor nostri.

Tot ce trebuie sa faca un participant al acestui concurs este sa caute pe suprafata de joc patratelele norocoase.

Participarea la acest concurs este GRATUITA pentru toti utilizatorii!

ClickSiCastigi.ro a lansat Loteria Lunii Decembrie!

In luna decembrie cauta sub patratele, codurile gratuite pentru Loteria Lunii Decembrie!  Aduna in contul tau cat mai multe coduri gratuite de loterie si pe data de 7 ianuarie 2011 poti castiga un telefon Apple iPhone 4 prin tragere la sorti! Mai multe coduri, mai multe sanse de castig!

Multumim pe acesta cale tuturor participantilor din luna noiembrie si le uram mult noroc la extragerea pentru Loteria Lunii Decembrie.

Oricine poate castiga acum in 3 pasi simpli:

1. Accesezi site-ul www.ClickSiCastigi.ro, citesti  si accepti regulamentul concursului (http://www.clicksicastigi.ro/regulament/ ) si intri imediat in cursa pentru premii.

2. Creaza-ti contul tau personal  in momentul in care ai descoperit un patratel norocos si continua sa aduni premii si coduri gratuite pentru loterie  in acest cont.

3. Strange suma minima in contul tau si apoi, cand doresti, retrage premiile acumulate. Premiile vor fi trimise catre castigatori in termen de maxim 20 de zile lucratoare de la data retragerii.

Descopera acum pe ClickSiCastigi.ro cele mai bune oferte, ultimele promotii si cele mai recente informatii! Oricare ar fi dorintele sau visele tale, cu ClickSiCastigi.ro esti mai aproape de ele!

Echipa ClickSiCastigi.ro ureaza tuturor mult succes!

ClickSiCastigi.ro

Distractiv, simplu si gratuit!

www.clicksicastigi.ro

office@clicksicastigi.ro

Tel.: +40 31 432 75 35

Fax: +40 31 432 75 36

Blvd. Unirii Nr. 74, Bucuresti

Parteneri media ClickSiCastigi.ro :

Radio 21, Bamboo Group, Business Adviser, Business Point, Targul National Imobiliar, www.vipstyle.ro, www.afterhours.ro, www.emulte.ro, www.mascufund.ro