Click pe Verde Online

ECDL ROMANIA va invita pe portalul pe teme eco www.clickpeverde.ro . Aici veti regasi toate proiectele desfasurate in cadrul campaniei Click pe Verde! care vizeaza dezvoltarea culturii ecologice in special in randul tinerilor.

 

www.clickpeverde.ro isi propune sa creeze o comunitate activa de oameni preocupati si responsabili fata de mediul in care traiesc, muncesc si invata. Activarea tinerilor in ecologie este unul dintre scopurile urmarite de www.clickpeverde.ro prin aspectele care sunt prezentate atat in continutul site-ului cat si in paginile forumului.

Portalul da posibilitatea tuturor de a manifesta o atitudine personală, responsabilă faţă de mediu, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati. In contextul actual, cand toti copiii isi petrec majoritatea timpului in fata computerului, campania urmareste sa ii faca pe tineri mult mai responsabili si sa ii implice in activitati ecologice.

Prin campania Click pe Verde! lansata de ECDL ROMANIA vara trecuta se urmareste crearea si  dezvoltarea unei culturi ecologice foarte scazute in prezent, campania adresandu-se direct tinerilor care sunt cei mai deschisi in ceea ce priveste schimbarea de mentalitate in atitudinea fata de mediul inconjurator.

ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 148 de tari si numara pana in prezent peste 9 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 500 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro  sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.