Clero Media aduce conceptul Mix Store Concept-magazinul cu de toate

Sc Clero Media Srl lanseaza de la 01 iulie 2011 un nou concept de magazin de cartier : “Magazinul cu de toate”.  Primul magazin din reteaua de magazine  Mix Store Concept  situat in Constanta, str. Nicolae Iorga nr. 54A, este inovatia adusa de echipa Clero Media.

In ce consta ?

Mix Store Concept ,avand sloganul ” Toate solutiile intr-un singur loc” reuneste de la un birou pentru infiintari firme, contabilitate, recrutare si selectie,administrare personal, protectia muncii, asigurari, plati facturi prin PAYPOINT,reincarcare electronica,webdesign, la tot ce-ti trebuie ca “materie prima” intr-o afacere precum : stampile,tipizate,papetarie,birotica,rechizite, chiar haine de bebelusi, haine de copii,haine adulti,incaltaminte, cosmetice,detergenti,uz casnic ,clasica mercerie ,pana la cadouri pentru orice varsta, idei si consultanta in alegerea si ambalarea lor.

Ideea este una noua si foarte promitatoare,dat fiind faptul ca la momentul actual astfel de magazine nu exista .

Acest concept are ca scop si flexibizarea  invataceilor in afaceri si oferirea unui mediu prietenos ca si organizare in care oricine poate primi consultanta de specialitate in orice domeniu de la specialisti,precum si oferirea confortului de a a achizitiona toate produsele necesare din acelasi loc.

Mix Store Concept,dezvoltat de Sc Clero Media Srl, vizeaza deschiderea in urmatoarele 12 luni a inca 6 magazine de acest gen in Bucuresti,Sibiu,Cluj,Timisoara si Iasi.

Combinati utilul, necesarul si placutul la preturi avantajoase cu Sc Clero Media Srl !