Cizme de dama realizate din piele naturale pe comanda

cizme dama piele naturalaInceputul toamnei marcheaza intrarea in sezonul rece al anului, dar si momentul in care incaltamintea lejera de dama, precum balerinii si sandalele sunt inlocuite incet-incet cu perechile de ghete si cizme de dama.

Calitatea incaltamintei este extrem de importanta in sezonul rece al anului, deoarece frigul precum si apa pot imediat patrunde prin incaltaminte si crea un disconfort considerabil.

Piele naturala se afla in topul materialelor de calitate din care sunt confectionate articolele de incaltaminte pentru dama. Acesta este un material pe care il gasim disponibil in trei forme, piele box, adica piele clasica, care este impermeabila si ofera un plus de caldura in perioada rece, piele intoarsa, mult mai sensibila, dar care ofera un plus de eleganta, si pielea lacuita, care este utilizata in deosebi la modelele de balerini si pantofi cu toc.

Cizme de dama realizate in Romania

Multi inca nu cunosc cea mai de succes industrie din Romania, adica cea producatoare de incaltaminte din piele. Suntem renumiti la nivel mondial pentru calitatea produselor de incaltaminte confectionate din piele naturala, insa in tara vanzarile nu sunt atat de mari precum in afara granitelor.

Mediul online este cel care te poate ajuta foarte rapid sa intri in posesia unei pereche de cizme de dama din piele fabricate in Romania. Magazinul online www.pantofipielenaturala.ro este unul care lucreaza in mod direct cu o fabrica de incaltaminte din Bucuresti si care iti ofera posiblitatea de a-ti crea online modelul de incaltaminte dorit.

Realizarea pe comanda online a unei perechi de cizme de dama din piele se face destul de simplu. Practic, trebuie sa iti alegi modelul dorit din punct de vedere structural, apoi din pagina de produs, ai la dispozitie peste 50 de mostre de piele pe care poti sa le combini asa cum doresti, pentru ca in final produsul sa fie cel dorit.

Acesta comanda online pentru o pereche de cizme personalizata ajunge la tine in maxim 7 zile de la data plasarii comenzii. Costul unei perechi de cizme din piele de dama este aproximativ 250 de lei, un pret foarte bun pentru calitatea oferita.