Citind literatura in limba engleza

Exista oameni, pentruc care lecturarea unor carti in limba lor originala, adica in limba in care au fost scrise, este un actiune care le genereaza o placere imensa, cu care nu se poate compara nimic. Literatura este o arta care trebuie tratata ca atare si respectata cu strictete.

Aceste carti de literatura scrise in limba engleza pot fi citite doar de catre persoanele care au cunostinte avansate de limba engleza. Asadar, limba engleza trebuie invatata mai intai si abia apoi poate fi practicata in acest mod, al lecturarii. Neavand o baza solida in cunoasterea limbii engleze este deosebit de greu de inteles orice carte de literatura scrise in engleza sau orice alt fel de carte scrisa in engleza.

Adevarul e ca este o placere imensa cand citesti o carte in limba in care a fost scrisa, cu cuvintele pe care le-a folosit autorul in manuscrisul sau si sa te transpui in acea perioada si sa iti imaginezi ca stai in spatele sau si, peste umarul sau, citesti pe masura ce el scrie. Iar literatura britanica si americana nu duc lipsa de scriitori foarte talentati pe care ii citesti cu sufletul la gura sau care iti taie rasuflarea.

Care iubitor de limba engleza nu si-ar dori sa citeasca operele lui William Shakespeare asa cum au fost scrise si jucate si cine nu ar trai intens fiecare moment citind  “Jack the Ripper” in varianta sa originala?

Citirea cartilor in limba engleza ofera si altfel de beneficii persoanelor care practica acest gen de activitate in timpul liber. Ajuta la imbogatirea vocabularului si la dezvoltarea vorbirii fluente in limba engleza. Pentru cuvintele noi pe care le gasiti in cadrul lecturii sau pe care nu le intelegeti le puteti cauta foarte usor intr-un dictionar explicativ, astfel incat sa nu ramana neinteles sau cu o perceptie gresita asupra sa.

Acestea fiind spuse, va asteptam in magazinul nostru de carti in limba engleza si va dorim o zi minunata alaturi de cartea preferata.