Ciocalata Miez Dulce cu cirese sau caramel: gustul fericirii la Cinnabon Romania

Cinnabon aduce pe piata din Romania o noua reteta pentru ruloul “Miez dulce” si anume “Ciocolata Miez Dulce”, un rasfat al simturilor, disponibil impreuna cu doua topinguri irezistibile: caramel pufos si cirese indraznete. Noul produs poate fi gasit din ianuarie in toate brutariile Cinnabon din Bucuresti si Constanta, cu un pret imposibil de refuzat: numai 7,5 lei.

Miezul dulce al rulourilor cu ciocolata, taiat in fasii, presarat dupa coacere cu zahar brun si glazura de lapte si servit cu caramel pufos este propunerea Cinnabon pentru a uita de frigul de afara, rasfatandu-te cu unul dintre cele mai delicate deserturi.

Clientii care doresc sa incerce ceva exotic pot alege “Ciocolata Miez Dulce” cu cirese, un desert care va surprinde placut si cele mai pretentioase gusturi datorita combinatiei irezistibile de ciocolata si caramel alaturi de cirese racoritoare si indraznete.

Incepand cu luna ianuarie, ruloul “ Ciocolata Miez Dulce” este diponibil in meniul de prajituri alaturi de celebrele retete Cinnabon: rulouri clasice cu scortisoara, rulouri Pecanbon cu nuci pecan si caramel, Chocobon, Cinnabon sticks, Cinnabon Bites,  Miez Dulce, Cupcakes. Pe langa aceste prajituri, in meniul Cinnabon se pot gasi si bauturi specifice brandului – MochaLatta Chill, Chillattas – sau bauturi calde precum expresso, caffe latte, capuciono, ciocolata calda si bauturi racoritoare.

Despre Cinnabon

Cinnabon este lider international in domeniul rulourilor cu scortisoara. In Romania, lantul de brutarii este prezent incepand cu anul 2009 si a inaugurat pana in prezent 6 locatii dintre care 5 in Bucuresti (in Baneasa Shopping City, Sun Plaza si Afi Cotroceni) si o locatie in Constanta (in Maritimo Shopping Center). La nivel mondial, Cinnabon detine peste 700 de brutarii in peste 30 de tari.