Cinnabon Romania: meniuri inedite pe gustul fiecaruia

Clientii care vin in brutariile Cinnabon se pot bucura de meniuri delicioase cu numai 9,9 lei.

Cinnabon Romania isi asteapta clientii care vor sa incerce ceva special cu meniuri inedite care contin cele mai indragite produse Cinnabon: Miez Dulce, Minibon, Minipecanbon si Cinnabon Stix. Meniurile sunt disponibile in toate brutariile Cinnabon, cu un pret de nerefuzat: doar 9,9 lei.

Amatorii delicateselor fine au la dispozitie doua meniuri irezistibile. Fie ca aleg Minipecanbon acoperit cu arahide si imbracat in crema de caramel, fie elegantele Cinnabon Sticks pudrate cu zahar si scortisoara Makara, alaturi de un pahar de Cola, oricare alegere va rasfata si cele mai speciale gusturi.

Pentru iubitorii de cafea, Cinnabon a pregatit combinatia perfecta pentru a incepe dimineata: celebrele rulouri „Miez dulce” sau „Minibon”, zilnic preparate in fata clientilor din cele mai proaspete ingrediente, si servite alaturi de un expresso gustos si revigorant.

Celebre in intreaga lume, rulourile Cinnabon sunt preparate dupa o reteta unica elaborata de Jerilyn Brusseau, renumita pentru irezistibilele creatii gastronomice. Popularitatea produselor Cinnabon se datoreaza ingredientului principal, legendara scortisoara Makara, provenita din muntii Indoneziei si comercializata exclusiv de brutariile Cinnabon.

Despre Cinnabon
Cinnabon este lider international in domeniul rulourilor cu scortisoara. In Romania, lantul de brutarii este prezent incepand cu anul 2009 si a inaugurat pana in prezent 6 locatii dintre care 5 in Bucuresti (in Baneasa Shopping City, Sun Plaza si Afi Cotroceni) si o locatie in Constanta (in Maritimo Shopping Center). La nivel mondial, Cinnabon detine peste 700 de brutarii in peste 30 de tari.