Cinnabon Romania lanseaza o noua reteta: Cupcakes

Celebre in intreaga lume, deliciile Cupcakes au ajuns in toate brutariile Cinnabon din Romania

Cinnabon Romania le-a pregatit clientilor sai o noua reteta delicioasa, Cupcakes. Proaspat preparate in fiecare zi la aceleasi standarde inalte de calitate cu care Cinnabon si-a obisnuit clientii, cele trei noi prajituri– Vanilla Bliss, Chocolate Passion, Red Velvet – sunt disponbile in brutariile Cinnabon din Bucuresti si Constanta.

 Pentru iubitorii gustului de vanilie, Cinnabon a pregatit Vanilla Bliss, un cupcake fraged, cu infuzie de scortisoara Makara, invaluit cu glazura de branza si caramel si acoperit la final cu o delicioasa crema de vanilie.

Aroma inconfundabila a ciocolatei va rasfata si cele mai speciale gusturi. Aluat dulce si pufos, invelit din belsug cu crema fina de ciocolata, cupcake-ul Chocolate Passion este reteta ideala pentru a transforma o zi obisnuita intr-o amintire de neuitat.

Red Velvet va surprinde clientii Cinnabon inca de la prima gustare. Cu aroma irezistibila de vanilie si ciocolata, asortata cu glazura de branza, Red Velvet este decorat cu sticksuri din ciocolata alba si reprezinta alegerea perfecta pentru aceia care doresc un desert autentic American.

Pentru clientii care vor sa ofere celor dragi o amintire de neuitat, noile delicii Cinnabon Cupcakes pot fi cumparate si la pachet, aranjate delicat intr-o cutie speciala de cadou.

Despre Cinnabon

Cinnabon este lider international in domeniul rulourilor cu scortisoara. In Romania, lantul de brutarii este prezent incepand cu anul 2009 si a inaugurat pana in prezent 6 locatii dintre care 5 in Bucuresti (in Baneasca Shopping City, Sun Plaza si Afi Cotroceni) si o locatie in Constanta (in Maritimo Shopping Center). La nivel mondial, Cinnabon detine peste 700 de brutarii in peste 30 de tari.