Cinnabon Romania deschide prima brutarie in Constanta

Cinnabon Constanta: aproximativ 53 000 euro investiti in cea de a sasea brutarie din tara a liderului international in prepararea rulourilor cu scortisoara.

Cinnabon Romania inaugureaza prima brutarie in afara Bucurestiului, la Constanta. Noua locatie Cinnabon a fost realizata cu o investitie de aproximativ 53 000 de euro, are o suprafata de 49 mp si este situata in cel mai nou mall din Constanta, Maritimo Shopping Center.

Pe piata constanteana, Cinnabon a generat 10 locuri de munca si se preconizeaza ca va avea, in primul an de functionare, o cifra de afaceri de  aproximativ 153 000 de euro.

„Decizia de a deschide o brutarie la Constanta a venit ca urmare a mesajelor primite din partea clientilor nostri, cei care ne-au gustat produsele si in final s-au declarat indragostiti de mirosul si gustul lor. Totodata, inaugurarea noii locatii inseamna si lansarea unui nou concept, Cinnabon Kiosk, o brutarie cu un spatiu ceva mai mic, dar la fel de eficienta si gata sa ofere aceleasi „rasfaturi  putin vinovate” cu care i-am obisnuit pe clientii nostri.”, declara Cristina Porumbel, Asistent de Marketing Cinnabon Romania.

Rulourile Cinnabon sunt preparate in fata clientilor si sunt mereu servite calde si proaspete. Reteta unica a Cinnabon este celebra in intreaga lume si este elaborata de Jerilyn Brusseau, renumita pentru irezistibilele creatii culinare. Popularitatea produselor Cinnabon se datoreaza ingredientului principal, legendara scortisoara Makara, provenita din muntii Indoneziei si comercializata exclusiv de brutariile Cinnabon.

Gustul si aroma dulce si placuta a scortisoarei fac parte din experienta unica si de neuitat a unei vizite la brutaria Cinnabon, o vizita care va fi de fiecare data deosebit de placuta.

Despre Cinnabon

Cinnabon este lider international in domeniul rulourilor cu scortisoara. In Romania, lantul de brutarii este prezent incepand cu anul 2009 si a inaugurat pana in prezent cinci locatii in mall-urile din Bucuresti. La nivel mondial, Cinnabon detine peste 700 de brutarii in peste 30 de tari.