Cinemart.ro – e vorba despre filme bune

www.cinemart.ro – un site in care citesti in fiecare zi despre filmul
potrivit.
Cinemart.ro este, incepand cu 15 iulie, locul in care se pot citi zilnic recomandari despre filme care nu inseamna doar consum facil de imagini.

Realizatorii site-ului, Ileana Birsan (publisher) si Florin Barbu (editor), fac o invitatie tuturor celor care vor sa vada un film bun si nu au timp de pierdut cautandu-l.

Cinemart.ro realizeaza KinoFish, emisiune postata in fiecare joi, cu trei filme recomandate pentru weekend, alaturi de Chapeau!, topul celor mai bune trei filme ale saptamanii. Filmul zilei alege o productie, cel putin, notabila, din programele cinematografelor, Cinematecii, Institutelor Culturale, televiziunilor si din oferta distribuitorilor de DVD, iar Vorba criticului aduna cronici si da verdicte.
Cinemart.ro descopera si fata mai putin vazuta a cinemaului in sectiunea Cinemascop. Delicatessen scoate la iveala fineturi si raritati, iar Cinefart nu iarta asa-zisele filme.
Cinemart.ro este partener media principal al Festivalului de Film Independent Anonimul, de la Sfantu Gheorghe, editia a VI-a, 10-16 august 2009 (www.festival-anonimul.ro).
Cinemart.ro este parte din trustul Green Publishing – Green Media Channel, din care mai fac parte siteurile: www.happyfish.ro, www.greenchannel.ro si www.sistersmagazine.ro.
Persoane de contact:
• Ileana Birsan – ileanabirsan@cinemart.ro
• Florin Barbu – florinbarbu@cinemart.ro.

Mai multe detalii despre echipa Cinemart.ro puteti gasi la sectiunea “Despre noi”, de pe www.cinemart.ro.