Cifra de afaceri de milioane de euro in 2015 inregistrata de Happy Tour

happy tour logoAgentiile de turism sunt intr-o continua evolutie si incearca sa ofere servicii cat mai complexe turistilor de toate felurile. Pentru a evolua si a creste atat in parerile clientilor despre calitatea serviciilor oferite, cat si ca cifra de afaceri, este nevoie de investitii, dar si de strategii orientate si bine stabilite.
Compania Happy Tour a reusit sa inregistreze in anul 2015 o cifra de afaceri de peste 94 de milioane de euro, datorita efortului colectiv depus.

Cum a crescut cifra de afaceri a companiei Happy Tour

Fata de anul 2014, cifra de afaceri a companiei Happy Tour a crescut cu 16 %, compania mentinandu-se pe un trend ascendent in ultimii ani.
Totalul cifrei de afaceri a fost influentat de cresteri in diferite ramuri de turism de care aceasta companie se ocupa.
O crestere de luat in seama a fost inregistrata de Happy Tour in ceea ce priveste numarul de clienti interesati de turismul business. Cu 23% a crescut numarul de clienti orientati catre business travel ai companiei Happy Tour, fata de 2014. Agentia de turism a avut drept clienti in acest sector companii din diverse domenii, cum ar fi cel de retail, energie, comunicatii si altele.
De asemenea, a crescut si numarul de turisti orientati catre leisure cu 20% in 2014 fata de 2015, iar numarul rezervarilor online din cadrul grupului Happy Tour a crescut cu peste 250% in aceeasi perioada, iar in acest an compania isi doreasca sa mentina pe un trend ascendent aceasta crestere.

Happy Tour, o agentie de turism de succes

 

Sunt mai multe lucruri care au influentat cresterea semnificativa a cifrei de afaceri a companiei Happy Tour.
Un rol esential au avut si importantele investitii, de ordinul milioanelor de euro, in tehnologii de ultima ora, despre care aflam chiar de la CEO-ul companiei, Javier Garcia del Valle.
De asemenea, si implicarea angajatilor si incercarea acestora de a oferi toate serviciile complexe de care clientii de diferite tipuri au nevoie au contrubuit la succesul companiei.
Cel mai mare grup de turism din tara noastra, Happy Tour Group include atat agentia de turism online Paravion, Happy Tour si tur operatorul Prestige Tours.

Agentia de turism Happy Tour
Tel: 021 9692
Email: vacante@happytour.ro