CifNET lanseaza magazinul online de ultima generatie pentru copii www.magazinonlinecopii.ro

Cluj-Napoca, 22 Septembrie 2009, CifNET (www.cifnet.ro) lanseaza magazinul online de ultima generatie pentru copii si totodata un sistem foarte simplu si placut de recompense, prin punctele Happy.

Dupa mai bine de o luna de implementare si testare, site-ul Happy www.magazinonlinecopii.ro isi deschide portile pentru vizitatori si ii intampina cu o multime de categorii de produse pentru copilasi de toate varstele, dar si pentru mamici.

Ideea pe care s-a mers cu acest site a fost buna dispozitie a clientului care viziteaza site-ul Happy si s-a lucrat mult pentru a-i putea oferi acestuia o interfata grafica placuta si prietenoasa, dar si utila si usor de folosit. Modul de cautare este foarte eficient, putandu-se sorta produsele dupa varste, pret, producatori, etc. Daca se doreste a se cauta un anumit produs, dar se cunoaste numai o parte din cuvant, interfata vine in ajutor cu diverse sugestii, ajutand clientul sa gaseasca rapid si eficient produsul dorit.

Transportul este gratuit, in 10 Zile Banii Inapoi, daca e ceva in neregula cu produsul comandat, si exista un sistem de recompense bine pus la punct, prin puncte Happy.

Puncte Happy? Pentru a beneficia de acestea trebuie sa va faceti cont pe magazinul Happy si primiti din start 100 de puncte Happy. Primiti Puncte Happy pentru fiecare articol comandat, dar si pentru recomandarea site-ului sau pentru recenzii la produsele de pe site. Accesati site-ul www.magazinonlinecopii.ro pentru mai multe detalii.

Magazinul Happy abia asteapta sa-si intampine vizitatorii, sa-i cunoasca mai bine si sa le impartaseasca buna dispozitie si veselia.

CifNET este o platforma online pentru dezvoltare site-uri, simple sau complexe, magazine online, optimizare SEO si promovare.