Christian Becker & Avenue, in deschiderea concertului Scorpions!

Concertul Scorpions din 9 iunie de la Zone Arena va incepe cu un show de exceptie, sustinut de Christian Becker & Avenue, nume cunoscute iubitorilor de muzica live. Christian Becker & Avenue canta impreuna in cele mai apreciate cluburi din Bucuresti si din tara, precum si la emisiunile de specialitate!

 

Dupa cum deja ati aflat…trupa Scorpions revine in Romania, de data aceasta pentru ultima oara, deoarece acest concert este unul de adio! Acesta nu va fi un simplu concert, ci o adevarata sarbatoare a muzicii rock, deoarece nemtii au pregatit un show grandios pentru admiratorii ce vor veni sa isi ia adio de la ei!

 

Daca concertul propriu-zis va fi sustinut de una dintre cele mai bune trupe de rock din lume, era nevoie si de niste super-artisti din Romania care sa cante in deschidere! Asadar, Christian Becker & Avenue vor incalzi publicul pentru show-ul de neuitat al celor de la Scorpions! Aceasta insa nu este singura surpriza ce a fost pregatita pentru public…Trooper fiind cealalta trupa invitata sa cante in deschiderea mega-concertului Scorpions de la Zone Arena!

 

Avenue este un proiect nou, infiintat de trei instrumentisti de exceptie, din fosta trupa Asha: Stefan Orfescu (chitara), Marius Mirea (bas) si Ionut Serbana (tobe). Acestora li s-au alaturat alte nume cunoscute ale muzicii romanesti: Cristi Nistor (voce), Andrei Vasilache (clape), Oana Puscatu (backing).

 

Christian Becker a avut o colaborare indelungata cu acesti artisti. Christian impreuna cu o parte din colegii de trupa au concertat in 2006 in Berliner Reichstag. A fost un eveniment istoric unic! Concertul a fost dedicat d-nei Susane Kastner – vicepresedinta senatului german. De curand, trupa s-a ’’reinventat’’ in formula de mai sus si sunt gata sa accepte orice provocare!

Cei ce doresc sa-i vada live pe Scorpions, Christian Becker & Avenue si Trooper pot gasi bilete la Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, magazinele Flanco, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO!

 

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

-          128 lei – Gazon B

-          190 lei – Gazon A

-          265 lei – Golden Circle

-          350 lei – Tribuna

 

Mai multe detalii despre concert se pot gasi pe www.projectevents.ro!

 

~~Concertul „Scorpions” este organizat de Project Events, va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucuresti si face parte din turneul de adio al nemtilor “Get Your Sting And Blackout World Tour”!~~