CHRIS NORMAN concerteaza la Sala Palatului

Chris_Norman_press 

Chris Norman, cea mai carismatica voce masculina desprinsa din legenda trupei Smokie , revine pe 15 Noiembrie in Romania  alaturi de band-ul sau, pentru a sustine la Sala Palatului din Bucuresti un concert memorabil – 100% live.

Evenimentul, organizat de VreauBilet.ro si Primaria Sectorului 4, face parte din turneul de promovare al celui mai recent material discografic al artistului , lansat in luna februarie 2009 ce se intituleaza “Chris Norman,The Hits! From His Smokie And Solo Years”.  

 

Hiturile care au facut inconjurul lumii clasate pe primele pozitii in topurile internationale ale anilor ‘ 70 – ’80, precum ”Midnight Lady”, “I’ll meet you at Midnight” , “Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me” , sau “Some hearts are diamonds” dar si alte melodii mai noi, vor rasuna pe scena Salii Palatului, oferind publicului o experienta de neuitat.

 

Pretul unui bilet variaza intre 70 si 250 RON in functie de categoria de loc si sunt disponibile la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu 23), Librariile Carturesti, in reteaua Magazinelor Germanos, precum si prin intermediul site-urilor www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro, www.evetim.ro si www.blt.ro

 

 

 Chris Norman a cunoscut succesul ca solist si chitarist alaturi de grupul Smokie, un grup de legenda prezent in randul celor mai populare si de succes band-uri ale anilor ‘70 precum  ABBA sau Boney M.  Stilul muzical al trupei Smokie s-a impus in special prin timbrul vocal  al lui  Chris Norman, vocea acestuia ajungand sa fie precum o “marca inregistrata” cunoscuta la nivel mondial.

Melodii memorabile precum “Living next door to Alice” si “ Lay back in the arms of someone” sau “If you tink how to love me” au revolutionat top-urile de pe intreg mapamondul .La mijlocul anilor ’80 Chris Norman paraseste trupa Smokie, si isi construieste o cariera solo solida. “Midnight Lady” a fost probabil cel mai mare succes din cariera lui solo, fiind un hit puternic in toata Europa , mentinandu-se timp de 6 saptamani pe primul loc in topurile din Germania.

Inregistrarile muzicale remarcabile ale artistului au putut fi detronate doar de performantele sale live incredibile. Este un interpret desavarsit si alaturi de trupa sa formata din muzicieni de exceptie, ofera experiente de neuitat prin intermediul concertelor sale.

Impreuna sustin in  mod constant  turnee in intreaga lume si impresioneaza publicul peste tot unde merg. Indiferent de locatia in care concerteaza fie ca se afla la Kremlin in Moscova sau in fata a 70.000 de fani in Mongolia, Chris Norman continua sa impresioneze publicul prin hiturile explozive.

 

 

Un eveniment sustinut si promovat de : Magic FM, Ring , Ioana, Sapte Seri, Oblique TV, Bucharest Nightlife, Bucharest Herald, port, ro, 4arte.ro, bestmusic.ro, Oops Media, Softhost, Unirea Shopping Center si VreauBilet.ro