Chirurgia cearcanelor – metoda eficienta de intinerire faciala! Injectarea de acid hialuronic in inesteticele cearcane, solutia propusa de specialisti

Chirurgia cearcanelor – metoda eficienta de intinerire faciala!
Injectarea de acid hialuronic in inesteticele cearcane, solutia propusa de specialisti

Cine nu şi-ar dori să scape de cearcăne, acele semne inestetice de sub ochi care parcă vor să ne facă în ciudă şi să ne determine să punem şi mai mult fond de ten şi anticearcăn pe faţă!
Dacă doriti sa scapati de ritualul cosmetic indelungat cu care va incepeti fiecare dimineata, puteti apela la o soluţie care va poate scăpa de cearcăne definitiv: operaţiile estetice de eliminare a cearcanelor.
În cazul unei asemenea proceduri, dr. chirurg estetician Călin Doboş, din cadrul Centrului Medical Focus, recomandă o modalitate care nu presupune complicaţii şi care are efecte imediate:
„Cea mai simplă metodă de indepartare a inesteticelor cearcane este de a injecta acid hialuronic în ele. Durează puţin, efectul este imediat, iar edemul si coloraţiile sunt minime, putând fi machiate imediat”, a explicat dr. Calin Dobos.
Cu aproape niciun efect secundar după intervenţie, dar cu rezultate care sunt clar vizibile şi care ne scutesc de multe bătăi de cap, tot mai multe femei apelează la această cale de a scăpa de cearcanele care ne imbatranesc aspectul facial.
Mostenirea genetica, varsta, curele de slabire – cauze ale aparitiei cearcanelor
La unele persoane, cearcănele sunt congenitale, moştenite. La altele, cearcănele apar de la trecerea timpului, de la slăbit, de la modul de viaţă sau de la boli care le accentuează. În timp, de la subţierea grăsimii şi de la lăsarea pomeţilor, cearcănele apar la toţi.
Orice am face nu le putem evita! Tratamentele naturiste care promit rezultate pe bani puţin parcă cer prea mult timp de la noi, rezultatele fiind sub asteptari, iar cremele care ajung la sume pe care nu le-ai da în mod normal pe o cremă, nu fac decât să ne îmbătrânească tenul şi să ne mai pună câţiva ani în spate.
De aceea, metoda simplă şi care garantează un efect imediat şi vizibil este de a apela la o intervenţie chirurgicală care ne scapă permanent de cearcănele inestetice. La Centrul Medical Focus si la Clinica Hyperion din Galaţi, unde dr. Călin Doboş face „minuni”, după cum au mărturisit multe din clientele lui, procedurile pentru îndepărtarea cearcănelor şi în general chirurgia plastică sunt privite precum soluţia pentru combaterea complexelor şi ca metodă care ne face să ne simţim mai bine în pielea noastră.