CHINA SHIPPING (ROMANIA) AGENCY CO.LTD.SRL CERTIFICATA ISO:9001, ISO:14001, OHSAS:18001

China Shipping (Romania) Agency Co. Ltd. SRl, agentul exclusiv in Romania al Companiei China Shipping Container Lines, societate specializata in transport maritim containerizat, afiliata China Shipping (Group) Company, a facut primul pas important care demonstreaza ca isi merita renumele si ca functioneaza conform cerintelor standardelor internationale.

Preocuparea conducerii executive asigurata de domnii Luo Zhongming – Managing Director si Catalin Petre – General Manager, pentru imbunatatirea continua a activitatii desfasurate, interesul pentru siguranta angajatilor, dar si grija fata de mediu, au condus la luarea deciziei de a certifica eforturile depuse in acest sens, implementand sistemul de management integrat: calitate – mediu – sanatate si securitate ocupationala.

Obiectivul managementului companiei a fost de a aduce plusvaloare, de a construi o organizatie mai valoroasa, cu o cultura axata pe calitate, pe cresterea performantelor associate cu imbunatatirea continua, pe implicarea angajatilor prin punerea in valoare a competentelor, cunostintelor si a experientei lor si implicit pe cresterea nivelului de satisfactie a clientilor.

Alaturi de Lloyd’s Register Quality Assurance si sub abordarea Business Assurance a LRQA, compania a obtinut in luna ianuarie 2012 cele trei documente care atesta implementarea cu succes a sistemului de management integrat: Certificatul de aprobare pentru Managementul Calitatii – ISO: 9001, Certificatul de Aprobare pentru Managementul Mediului – ISO:14001 si Certificatul de Aprobare pentru Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale – OHSAS: 18001.

Domeniul de activitate certificat: Activitati conexe transporturilor. Servicii de agenturare nave.

www.csromania.ro