Chevrolet Captiva – masina perfecta pentru un contract de inchirieri auto pe termen lung de la Promotor Rent a Car

Deosebit de practica si eficienta, Chevrolet Captiva se numara printre autoturismele preferate de cei care au o afacere si isi doresc sa inchirieze o masina pe termen lung. In acelasi timp, Chevrolet Captiva este un model potrivit si pentru vacante, atunci cand aveti o familie mare.

Iata cateva dintre motivele pentru care sa alegi un Chevrolet Captiva de inchiriat atunci cand apelezi la un serviciu de inchirieri auto pe termen lung.

Facilitati incluse in pret

Inchirierea unei masini pe termen lung de la Promotor Rent a Car Bucharest aduce mai multe beneficii care va ajuta sa economisiti timp si bani. Printre acestea, se numara faptul ca veti avea incluse in pretul de inchiriere asigurarea RCA obligatorie, impozitul, taxele de drum si toate costurile de intretinere a masinii.

De asemenea, daca alegeti sa apelati la un serviciu de inchirieri auto de la Promotor Rent a Car, aveti posibilitatea de a modifica sau de a anula rezervarea fara costuri suplimentare. In acelasi timp, beneficiati de un numar nelimitat de kilometri care poti fi parcursi.

Indiferent ca inchiriati un autoturism pe termen lung sau pe termen scurt, in cazul unui incident rutier, aveti la dispozitie un autoturism la schimb in termen de cel mult 24 de ore, astfel incat activitatea sa nu va fie afectata in niciun fel.  De asemenea, procedura de inchiriere a unei masini este foarte scurta, Promotor Rent a Car oferind si asistenta rutiera 24/7.

Dotari si confort

Combinand dinamismul si confortul, Chevrolet Captiva este un autoturism modern, excelent pentru antreprenori sau pentru familii numeroase. Pe de alta parte, acest autoturism ofera un confort sporit soferului care beneficiaza de mai multe dotari ce fac condusul sa fie o experienta deosebita. Printre acestea, se numara frana de mana electrica, care permite inserarea unui nou spatiu de depozitare si un tablou de bord complex, conturat cu o lumina albastra.

Extrem de practica si functionala, Chevrolet Captiva beneficiaza in acelasi timp si de un design elegant, impresionant. Modularitatea masinii permite trecerea de la doua la sapte locuri, ceea ce face ca aceasta sa fie extrem de utila pentru antreprenori sau pentru situatiile in care aveti un volum mare de bagaje.

Fiind deosebit de spatioasa, dar dinamica in acelasi timp, Chevrolet Captiva este un autoturism apreciat si pentru siguranta pe care o ofera, avand integrate un sistem de control al tractiunii si un sistem electronic de stabilitate. Mai mult decat atat, acest model detine totodata un sistem de asistenta la pornirea in rampa si un sistem de control la coborarea in panta. Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati. Echipa Promotor Rent a Car Romania va sta la dispozitie.

Sursa:  http://www.auto-rent.ro/rentacar-blog/chevrolet-captiva-masina-perfecta-pentru-un-contract-de-inchirieri-pe-termen-lung