Cheesy Lava, blatul care revolutioneaza pizza

O alta noutate isi face aparitia in meniurile Pizza Hut!

Noul blat de pizza Cheesy Lava, un preparat cu totul si cu totul special datorita celor trei feluri de branza cu care este umplut – Mozzarella, Cheddar si Regatto – care se revarsa ca o lava fierbinte si il inunda cu aromele lor.

Si cum la Pizza Hut o surpriza frumoasa nu vine niciodata singura, bucatarii nostri nu s-au oprit aici si au creat Cheesy Lava Rustica, o pizza special conceputa pentru perioada sarbatorilor, ce imbina aroma carnatilor oltenesti cu cea a castravetilor in saramura, a ardeilor copti si a sosului proaspat de tomate.

Cei care doresc sa experimenteze blatul Cheesy Lava in combinatie cu alte ingrediente pot opta pentru Cheesy Lava Suprema, Cheesy Lava Europeana, Cheesy Lava Vegetariana sau Cheesy Lava Rodeo.

Noul blat de pizza Cheesy Lava este disponibil in toate restaurantele Pizza Hut, intr-o singura marime, recomandata pentru 2-3 persoane.Lantul de restaurante casual Pizza Hut a intrat pe piata din Romania sub sistem de franciza, acordata in 1994 companiei SC American Restaurant System SA si opereaza in prezent prin intermediul a 13 locatii.