Cheesy Crust, cel mai dorit blat, acum si la PHD!

Dupa succesul pe care l-a avut in restaurantele Pizza Hut, blatul Cheesy Crust este disponibil si prin PHD, ca o noutate absoluta pe acest segment al livrarilor la domiciliu.

De multe ori, cand mancam o felie de pizza, marginea blatului ramane pe farfurie pentru ca nu ne place. Solutia gasita de PHD ne ajuta sa nu mai aruncam nimic, ba chiar sa preferam de multe ori acea parte a pizzei. Un inel de branza este infasurat in marginea blatului inainte de a pune ingredientele, iar cand pizza iese din cuptor aceasta margine este unsa cu putin ulei de masline cu aroma de usturoi.

Sugestia specialistilor PHD, pentru a imbina gustul bun cu distractia, este sa incepeti sa mancati felia de pizza de la margine spre centru.

Aceasta pizza, disponibila in patru retete bogate in ingrediente, este perfecta pentru pranz sau cina intr-o zi geroasa de iarna.

De-a lungul timpului PHD si-a surprins in permanenta clientii cu noi produse si oferte, succesul sau datorandu-se atat acestora cat si conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte in timpul promis” si mecanismelor ce permit respectarea lui.
Pe 15 decembrie 2010 PHD implineste 3 ani de activitate pe piata din Romania, iar in prezent reteaua opereaza prin intermediul a 7 locatii, toate aflate in Bucuresti.