Charlie Bear si Savane – Cadouri argintate pentru nou-nascuti de la Christofle


Pur si simplu adorabil, ursuletul Charlie vrajeste orice copil, intr-o mie de feluri. Jucaus, el este pretutindeni: pe canutele pentru botez, suporturile pentru ou sau inelele pentru servet, insotind fiecare masa. Alteori, il gasim pe cutii muzicale, cutii pentru primul dintisor sau pentru mot, cat si pe pusculite. In timpul zilei, Charlie se transforma in pandantiv, bratara sau lantisor din argint. Noaptea, el ia rolul de gardian al viselor celor mici.

Preferatele copiilor, animalutele ce se regasesc in colectia Savane vor deveni cu siguranta prieteni de incredere ai celor mici. Hipopotami, maimute , girafe si alti reprezentanti de vaza ai regnului animal African insotesc bebelusii in momentele principale ale zilei.  Cani pentru botez, seturi de lingurite si cutite argintate, cat si rame si albume foto sau seturi pentru cereale, sunt toate decorate cu motive ludice din peisajul Savanei.

Colectiile de obiecte argintate si din argint sterling Charlie Bear si Savane sunt disponibile numai la My House, Calea Dorobantilor 168 sau online, pe www.myhousecult.ro/Christofle