CG&GC a organizat evenimentul Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People

În perioada 12 – 13 Noiembrie 2009, s-a desfăşurat la Zărneşti, sub egida CG&GC IT SA evenimentul cu tema “Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People”. La acest eveniment au participat alături de CG&GC, reprezentanţi ai partenerilor: HP România, Microsoft, BitDefender şi Grenkeleasing, cât şi clienţi ai acestor companii.

În cadrul evenimentului au fost prezentate: soluţii de infrastructură IT oferite de HP, soluţii de administrare a flotei de echipamente de tipărire, soluţii de reducere a costurilor prin controlul total al mediului de imprimare, servicii de suport cu timpi de intervenţie şi reparaţie garantaţi pentru echipamente, reducerea costurilor IT prin virtualizare de la Microsoft, reducerea costurilor IT prin securitatea sistemelor informatice de la Bitdefender, Print Audit: control total asupra producţiei de documente – CG&GC, Managementul proiectelor IT&C în viziunea CG&GC.

“CG&GC este partener Microsoft cu competenÅ£e Gold Certified, având implementări recunoscute în sectorul public ÅŸi cel al IMM-urilor. Evenimentul “Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People” de la ZărneÅŸti vine într-un moment economic critic pentru clienÅ£i. ÃŽn condiÅ£iile în care toată lumea reduce costurile, tematica de virtualizare prin soluÅ£ii Microsoft răspunde acestor cerinÅ£e. Suntem încântaÅ£i de faptul că CG&GC ÅŸi-a pus la dispoziÅ£ie abilităţile ÅŸi resursele umane pentru a promova aceste soluÅ£ii de ultimă generaÅ£ie. InvestiÅ£iile lor continue în a-ÅŸi creÅŸte abilităţile pe tehnologii precum Windows Server 2008 R2 ÅŸi Windows 7 fac din acest parteneriat unul deosebit de util clienÅ£ilor, aducând calitate ÅŸi o recuperare rapidă a investiÅ£iilor.” declară Dl. Nicu Aleman, Solutions & ISV Partner Account Manager, Microsoft România.

La acest eveniment au participat vechi clienţi ai CG&GC, cu care compania a avut colaborări în diverse proiecte IT, dar şi potenţiali colaboratori interesaţi de noile soluţii şi servicii prezentate în cadrul acestui eveniment de către partenerii CG&GC.
“Evenimentul “Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People” a fost unul în care am descoperit ultimele noutăţi tehnice, produse, servicii promovate de partenerii HP, Microsoft şi Bitdefender, dar şi faptul că suntem o comunitate bine sudată. Atât la furnizori, dar şi la integrator cât şi la clienţi, lucrează oameni tehnici. Ei sunt pasionaţi de această meserie şi chiar dacă bugetele de investiţii în IT au fost mult diminuate în acest an, tema principală a acestei întâlniri a fost să descoperim cum ne putem ajuta între noi, cum putem reduce costurile instituţiei în care ne desfăşurăm activitatea, dar în acelaşi timp păstrând aceeaşi calitate ridicată a serviciilor.” declară Dl.Cornel Giurgea, CEO, CG&GC

Obiectivul acestui eveniment a fost acela de a informa participanţii la eveniment despre modalităţile în care se pot implementa anumite soluţii care pot genera reduceri de costuri, aducând astfel un plus de eficienţă organizaţiei din care fac parte.

Echipa HP România a prezentat cele mai noi tehnologii HP, cum ar fi: gama nouă de servere şi blade-uri, notebook-uri şi staţii de lucru HP, aplicaţii utile de calcul al TCO şi ROI pentru infrastructura de servere, dar şi soluţii software de management şi control al costurilor de tipărire într-o companie. De asemenea, pentru toate tipurile de echipamente HP, au fost prezentate servicii de suport cu timpi de intervenţie şi reparaţie garantat pe care CG&GC le poate susţine în calitate de partener de service autorizat.

“Partenerul CG&GC ne-a obiÅŸnuit cu evenimente de înaltă Å£inută. Åži în acest an, “Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People” a adus la un loc oameni cu interese apropiate, uniÅ£i de pasiunea pentru IT, care au impărtăşit idei ÅŸi propuneri, totul având ca rezultat pe termen lung o colaborare de succes. Salut iniÅ£iativa CG&GC, considerând că o comunicare buna între membrii comunităţii IT este benefică ÅŸi generatoare de progres.” declară D-na Mihaela CuneÅŸteanu, Technology Service Channel Manager, HP România.

Având în vedere contextul economic actual şi faptul că investiţiile în proiecte IT nu mai reprezintă o prioritate, în cadrul evenimentului au fost prezentate soluţii de finanţare de tip închiriere de echipamente sau vânzare în rate. Având la dispoziţie acest instrument, clienţii CG&GC trebuie doar să îşi planifice infrastructura necesară pentru o perioadă mai lungă de timp, costurile acesteia putând fi eşalonate pe o perioadă de pâna la 5 ani. Această soluţie este facilitată prin intermediul parteneriatului existent între CG&GC şi Grenkeleasing, companie specializată în finanţarea de echipamente IT&C.
Despre CG&GC Intelligent Technology S.A
CG&GC Intelligent Technology S.A este prezentă de 19 ani pe piaţa de IT&C din România şi deţine un portofoliu complet de proiecte şi soluţii integrate IT&C, cu un nr de peste 50 de certificări de personal şi ale firmei, obţinute de la parteneri de renume internaţional, cum ar fi: Microsoft, Fujitsu Technologies Solutions, Lexmark, HP, Dell, Konica Minolta, Toshiba, Allied Telesyn, Panasonic, Vodafone, Bitdefender, Epson, Brother, Cisco, Kyocera. Firma pune un mare accent pe gama de servicii dedicate clienţilor săi, cum ar fi: consiliere profesionistă în vederea achiziţionării echipamentelor, analiza costului total de exploatare, service autorizat şi mentenanţă on site, consultanţă financiară, analiză de business, consultanţă resurse umane, securitate, comunicaţii, reţelistică, hardware şi software.
Sediul central: Bucureşti, Şos. Olteniţei 105A, tel: 021-332.24.24; fax: 021-332.27.27; Telefon service la nivel naţional: 021-332.25.25; client@cg-gc.ro
Pentru mai multe informaţii despre CG&GC IT SA, vă rugăm să vizitaţi: www.cg-gc.ro