Cerere-finantare.ro – site-ul programelor de finantare pe intelesul tuturor

Joi, 3 iunie 2010, o echipa formata din specialisti si consultanti in programele de finantare europeana din Romania a lansat online site-ul www.cerere-finantare.ro sub sloganul ”Pe intelesul tuturor”.

Ideea a venit in urma solicitarilor constante ale clientilor care aveau nevoie de un site bazat mai mult pe instrumente de lucru si proiecte de succes, decat pe articole din domeniu. Pentru ca site-ul este proaspat lansat, echipa Cerere-finantare va imbunatati permanent acest proiect pentru a indeplini cerintele cititorilor si pentru a fi cat mai mult ”pe intelesul tuturor”.

Site-ul prezinta ultimele noutati privind liniile de finantare si regulile acestora, proiecte care au castigat si care au fost plusurile lor, concursuri si potentiali parteneri de afaceri. De asemenea, echipa Cerere-finantare va ofera consultanta pentru ideile dumneavoastra de afaceri, va intocmeste documentatia pentru proiectele cu care aplicati pe un program de finantare (cereri, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, analize cost-beneficiu, formulare si anexe cerute) si va coordoneaza implementarea cu succes a proiectelor castigatoare.

Pe membrii Cerere-finantare ii veti cunoaste pe parcurs atat in articolele scrise de ei, cat si in dialogurile pe care le veti avea pentru consultanta si realizare de proiecte. Pana atunci, ii puteti gasi pe conturile retelelor sociale de Twitter, Facebook, LinkedIn, Flickr si YouTube, dar si la adresa de e-mail contact@cerere-finantare.ro si numarul de telefon 0743.681.540.

Cu prietenie,
Echipa Cerere-finantare
www.cerere-finantare.ro