Centrul Seeds for Happiness celebreaza RABDAREA

Centrul Seeds for Happiness este o oaza de liniste intr-o lume agitata,  un loc  unde oamenii isi pot (re)descoperi componenta spirituala a existentei si unde pot invata sa se bucure cu adevarat in, si de Prezent.

In prima luna a verii, Centrul celebreaza o valoare universal valabila – RABDAREA, dupa legile careia viul in orice manifestare a sa nu ar fi ceea ce este, caci “rabdarea este secretul naturii”.

Este practica prin care exerciti in mod constient si intentionat rabdarea, toleranta, acceptarea, iertarea, stapanire de sine, mai ales fata de comportamente sau situatii care nu par a merita aceasta, fie ca este vorba de tine insuti sau celelalte fiinte.

A practica rabdarea corecta nu inseamna a rabda, ci se caracterizeaza prin lipsa tulburarii sau a agitatiei, cu toate consecintele acestei stari de echilibru, benefice pentru sine si pentru ceilalti.

In decursul acestei luni vor avea lov diverse workshop-uri si evenimente pe aceasta tema, programul carora puteti afla mai multe detalii aici.

 Va asteptam cu bucurie la Centru, in Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, in zona Autogarii Filaret.

Bucurati-va de Prezent!