Centrele medicale din Europa si UAE cauta personal medical din Romania

Se spune că obținerea unui loc de muncă presupune un proces greu și durează mult timp, implicând și alte resurse. Dar acum, pentru personalul medical din întreaga lume este mai ușor să găsească un job, accesând Târgul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical, de pe platforma www.careersinwhite.com .

A mai rămas o săptămână până la finalul celei de-a 10-a ediții a Târgului Virtual de Joburi pentru Personalul Medical, iar până în prezent au fost sute de aplicări la ofertele online de muncă din diferite țări din întreaga lume. Evenimentul este deschis pentru personalul medical, concentrându-se în special asupra celor din Uniunea Europeană.

Cele mai atractive oferte se găsesc în Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, dar si în Emiratele Arabe Unite, unde salariile pot ajunge până la 23.000 EUR pe lună pentru medicii specialiști sau dentiști. Recrutorii din țări precum Marea Britanie, Franța și Germania au de asemenea oferte tentante pentru medici. În același timp, asistentele medicale sunt foarte apreciate și la mare cerere, în special în Marea Britanie, Irlanda și Germania, unde pot găsi oferte atractive.

Majoritatea locurilor de muncă disponibile sunt în Europa, în țări bine dezvoltate precum Marea Britanie, Germania, Franța, Danemarca, Suedia, Norvegia, Belgia, Olanda, Austria, Luxemburg sau Elveția și sunt adresate medicilor specializați, medicilor rezidenți, asistententelor medicale, moașelor, fizioterapeuților, stomatologilor sau medicilor de familie. Cu toate acestea, sunt multe cereri de personal medical și din partea Emiratelor Arabe Unite.

Pe platforma online www.careersinwhite.com fiecare companie are un stand unde candidatul poate afla informații despre companie, despre ofertele de muncă disponibile și poate lua legătura direct și în timp real cu compania dorită prin intermediul chat-ului. Ei pot aplica prin intermediul CV-ului lor direct pe site-ul web.

Târgul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical este gratuit și deschis pentru toți profesioniștii din domeniul medical. Cei interesați sunt invitați să se înregistreze utilizând computerul sau dispozitivul mobil la adresa: www.careersinwhite.com