Celebrul cantaret romano-german Peter Maffay a petrecut pana in zori la Sarpele Roz

Cantaretul romano-german Peter Maffay a profitat de vizita in Bucuresti pentru o cina la restaurantul cu specific traditional romanesc si muzica live, Sarpele Roz.

Rocker-ul s-a bucurat de compania celebrului artist roman Marius Mihalache, care a tinut si un recital in cadrul restaurantului situat in Piata Victoriei, deschis in incinta complexului Marul de Aur. Aici, Marius Mihalache,  in calitate de gazda a tinut sa-i arate artistului o mica parte din ceea ce inseamna spiritul romanesc. Mihalache  ii are ca invitati in fiecare seara pe Nelu Ploiesteanu ,Taraful Meltiade iar ca solist pe Nicu Gigant.

Peter Maffay este relativ necunoscut publicului roman, desi se bucura de mare success in Germania, avand o cariera de peste 40 de ani si o discografie impresionanta, si inregistrand vanzari de peste 35 de milioane de albume de-a lungul carierei sale.

Restaurantul Sarpele Roz este deschis relativ recent in peisajul bucurestean, insa se bucura de o notorietate in crestere datorita muzicii live sustinute in fiecare seara de celebri artisti romani precum Marius Mihalache sau Nelu Ploiesteanu. Localul este frecventat de politicieni sau persoane din high-life-ul bucurestean si mari cantareti ii trec pragul, precum Irina Sarbu care pregateste aici un super recital pe 10 noiembrie.