Cele mai variate covorase de joaca pentru bebelusi pe Kimbi.ro

Bucuresti, 03 august 2015 – Magazinul online Kimbi.ro face primul an al bebelusului tau mai frumos, mai educativ si mai jucaus cu gama sa variata de covorase de joaca.

Covorasul de joaca, intalnit si ca centru de joaca, este locul ideal unde bebelusii se pot relaxa si distra, obisnuindu-se totodata cu multe din aspectele lumii inconjuratoare: invata sa deosebeasca culori, textura materialelor, invata sonoritatea diferita produsa de obiecte. Utilitatea acestui covoras este multipla, pentru ca el ajuta la dezvoltarea simtului vizual, tactil si auditiv al micutului. In plus, este stimulata si functia motrice, pentru ca acest centru de joaca poate fi folosit de catre copil stand pe spate, pe burtica sau in sezut.

Parintii se vor bucura si ei de beneficiile covoraselor de joaca, pentru ca bebelusul poate petrece chiar si cateva ore in acest centru de joaca fara sa isi piarda interesul. In plus, sa nu uitam de partea practica: covorasul de joaca este extrem de usor de pliat si ocupa putin loc, putand fi luat si in excursii.

Aceste covorase vin cu garantie de 12 luni si, bineinteles, sunt fabricate din materiale prietenoase pentru bebelusi, din bumbac de inalta calitate, non-toxic si anti-alergic.

Culorile sunt dintre cele mai variate si interesante pentru micuti, astfel incat atat parintii de baietei cat si cei de fetite vor avea din ce alege.

Te asteptam cu drag pe www.kimbi.ro, sa alegem impreuna cel mai frumos model pentru bebelusul tau!

# # #

Date de contact

office@kimbi.ro

0771.350.179

https://www.facebook.com/kimbi.info