Cele mai renumite vedete folosesc Revdox-Stilvid, anti-aging de ultima generatie.

REVIDOX-Stilvid este una dintre cele mai noi si revolutionare descoperiri in domeniul anti-aging. Actiunea sa are ca efect incetinirea mbatranirii celulare si stimularea sirtuinelor (“genele longevitatii”), care activeaza enzime cu control asupra procesului de imbatranire.
Stilvid este extract integral din struguri, rodie si seleniu. O singura capsula de REVIDOX-Stilvid are virtutile terapeutice a 45 de kg de struguri.
Prof.Dr. Juan Carlos Espin de Gea, cercetator in cadrul Cosiliului Superior de Cercetari Stiintifice(CSIC) din Spania, cel care a descoperit formula unica a acestui anti-aging, a prezentat etapele cercetarii sale in cadrul unei cinferinte de presa si al unui eveniment dedicat comunitatii stiintifice si medicale.
Stilvid lupta eficace din interior, impotriva imbatranirii celulare, contribuind la intarirea barierelor antioxidante ale organismului nostru, imbunatatind statusul cardiovascular si incetinind aparitia semnelor interne si externe ale varstei.
Studiile clinice au demonstrat ca actiunea cardioprotectoare si fara efecte adverse a REVIDOX-Stilvid. Administrarea zilnica a unei capsule de REVIDOX poate reduce cu pana la 20% nivelul colesterolului LDL. De asemenea, s a remarcat o scadere semnificativa si a celorlalti markeri de risc cardiovascular.

REVIDOX-Stilvid imbunatateste markerii implicati in procesul de imbatranire, contracarand astfel patologia degenerativ, in general, si neurodegenerativa in special.
REVIDOX-Stilvid are efecteantioxidante, antiinflamatoare, antidiabetice, ce corectare metabolica si influenteaza procese fundamentale, cum ar fi “resetarea”functionarii normale a genelor, a caror functie a fosta alterata de expunerea indelungata la conditii de stres psiho-emotional, stres social, poluare, stres alimentar (abundenta de E-uri).
Studii clinice au demonstrat ca REVIDOX are efecte semnificative si la nivelul pielii: protejeaza structurile celulare ale dermului si epidermului si previne imbatranirea cutanata. De asemenea, REVIDOX deterimina reducerea stresului oxidativ, protectie pentru elesticitatea si fermitatae pielii, cresterea gradului hidratarii cutanate si reducerea apartiei petelor cutanate. Gradul de hidratare a pielii la persoanele care au urmat tratament cu REVIDOX a crescut ce pana la 79.5%, iar elasticitatea pielii cu pana la 43,6%.
Reducerea profunzimii ridurilor a fost pana la 39.1%, iar intensitatea petelor pigmentare s a redus semnificativ. REVIDOX a crescut capacitatea antioxidanta a pielii cu pana la 89%, iar stresul oxidativ s a redus cu pana la 61.9%.
La cnferinta de presa au mai participat:
Dr. Pedro Tocabenes,Vicepresedinte Actafarma, Producatorul REVIDOX
Ileana Turcu, Director Stiintific, Fubdatia “Ana Aslan International”
Lector Univ. Dr. Lygia Alexandrescu, Presedintete Societatii de Educatie Nutritionala
Dr. Victor Clatici, medic dermatolog
Farm. IOana Cacovean, Presedinte Patronatul Farmacistilor
Romanita IOvan, imaginea produsului
Dr, Dana Stanciulescu, Presedinte CoreInvest Health, unic imprtator si distribuitor REVIDOX