Cele mai inovative panouri LED se gasesc la Led Concept!

Aceste asa-numite panouri LED fac parte din categoria corpurilor de iluminat ce utilizeaza tehnologia LED. In general acestea se structureaza in principal din circuitul propriu-zis si o placa semitransparenta cu rol de diffuser.

panouri LEd

Cuvantul “LED” din denumirea acestui produs este de fapt o prescurtarea de la termenul englezesc ce s-ar traduce ca si dioda emitatoare de lumina. Mai precis, fenomenul de iluminare se produce prin polarizarea directa a locului unde cele doua tipuri de materiale ale circuitului se intalnesc. Acest loc se mai numeste si jonctiune.

Pe scurt, produsele numite panouri LED reprezinta o noua metoda de transpunere a tehnologiei LED intr-un corp de iluminat menit sa lumineze uniform zone si spatii mai vaste.

Principalele avatanje ale acestor panouri LED

Putem spune ca noua generatie led va fi cea pe care o vom folosi in urmatorii ani fara doar si poate. Acest lucru se datoreaza seriei de avantaje importante pe care aceasta tehnologie la ofera si pe care implicit si utilizarea de panouri led face la fel.

  • Nu necesita timpi de incalzire, iar lumina se aprinde imediat;
  • Nu are variatii pana sa atinga puctul maxim;
  • Ofera trei tipuri de lumina: alba calda, alba rece sau alba naturala;
  • Lumina nu este obositoare pentru ochiul uman;
  • Ofera un iluminat de calitate;
  • Nu se incalzesc, nu emana caldura si nu atrag insecte.

Astfel, putem spuna ca utilizarea unor panouri led in orice tip de spatiu, fie el public sau privat, devine o alegere foarte inspirata din toate punctele de vedere.

De ce sa alegi aceste sisteme de iluminat pe baza de LED?

In urma avantajelor pe care le-am mentionat anterior, le vom lua pe fiecare in parte si vom explica de ce fiecare beneficiu adus are o serie de proprietati importante pentru ca TU sa alegi cele mai potrivite panouri LED:
Ofera o ambineta foarte placuta in camera. Lumina oferita de niste panouri LED este extrem de placuta si are avantajul de a crea o ambienta extrem de placuta in locul de amplasare. Datorita noilor tehnologii, ilumianrea se realizeaza intr-o maniera foarte eficienta, iar acest lucru este extrem de benefic, fapt ce va fi remarcat instant;
Ofera un consum redus de energie. Consumul de energie oferit de panouri LED este extrem de mic, fata de modalitatile clasice de iluminare. Consumul mic vine cu avantajul ca poate fi vazut in termen lung, in locurile in care costurile totale ale energiei electrice sunt extrem de reduse;

Durata de viata extrem de mare. Veti face o economie substantiala, deoarece lucrarile de mententanta nu vor fi dese, comparativ cu lucrarile de mentenanta la sistmele de iluminat vechi.