Cele mai frumoase boboace de liceu din Bucuresti au inceput deja pregatirile

In competitia Miss Boboc Bucuresti 2010, desfasurata in cadrul Galei Balurilor 2010, s-au inscris deja 28 de castigatoare ale concursurilor locale desfasurate in diverse licee, iar alte 15 liceene sunt asteptate sa-si confirme participarea pana la jumatatea acestei luni. Participantele vor fi implicate in tot soiul de activitati de instruire, precum si altele cu caracter social si cultural, toate acestea cu un singur obiectiv: acela de a oferi publicului Galei Balurilor 2010 un spectacol de frumusete in toata regula.

Miss Boboc Bucuresti 2010

„Obiectivul principal este sa ajutam concurentele sa-si dezvolte o atitudine profesionista pe scena, iar spectacolul care include concursul Miss Boboc Bucuresti sa se ridice la standardele unui concurs profesionist de frumusete. Perioada de pregatire va dura pana in ziua evenimentului, o data sau de doua ori pe saptamana astfel incat sa nu afecteze in mod considerabil situatia scolara a concurentelor”, afirma Mircea Ghiunea, Asistent Departament Artistic Gala Balurilor 2010.

Pe parcursul celor aproape patru luni de pregatiri, participantele la concursul Miss Boboc Bucuresti 2010, vor deprinde pasii de defilarea si miscarea scenica de la Mihaela Rosu si Andra Chirnogeanu, doua coregrafe cu expertiza in pregatirea concurentelor pentru astfel de evenimente. In plus, fetele vor lua lectii de oratorie si branding personal, care le vor fi utile in cadrul prezentarii private pentru juriu si a celorlalte intalniri programate inaintea marelui eveniment.

Pe parcursul pregatirilor pentru concursul Miss Boboc Bucuresti 2010 se vor realiza iesiri in diverse locatii si  obiective, cat si deplasari cu caracter social si cultural. De asemenea, pregatirile concursului implica numeroase sedinte foto si video pentru realizarea albumelor de imagini si pentru realizarea platformei de voting pentru premiul de Miss Popularitate 2010 – ce urmeaza a fi lansata la 1 martie 2010.

„Ca prima impresie, concurentele sunt foarte entuziasmate de inscrierea in concurs, mandre de faptul ca au ajuns sa participe, fiind o sansa unica in viata. Nu e greu, pasii de inceput sunt extrem de usor de deprins, lucram la atitudine, la privire, la zambet ca sa iasa totul perfect si sa le scoatem in evidenta trasaturile frumoase”, ne impartasesc coregrafele evenimentului.

Conform regulamentului conceput pentru concursul Miss Boboc Bucuresti 2010, data limita de inscriere este 25 februarie 2010. Pentru a se inscrie, viitoarele concurente trebuie sa completeze fisa de inscriere pe care au primit-o in noaptea evenimentului din liceul din care provin sau pe care o pot gasi pe site-ul www.galabalurilor.ro la sectiunea “Inscrieri Miss” si sa obtina acordul din partea directiunii, a parintilor si sa semneze declaratia pe proprie raspundere.  In cazul in care ocupanta locului 1 dintr-un liceu nu doreste sau nu poate participa din diverse considerente, se aplica principiul “first runner up”, astfel incat, locul urmator se poate inscrie sa-si reprezinte liceul si sa devina Miss Boboc Bucuresti 2010.

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) si Vertical Mind (www.verticalmind.org). Parteneri ai evenimentului: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Consiliul Municipal al Elevilor.  Parteneri media ai evenimentului: KISS TV si KISS FM,  Sapte Seri, viatadeliceu.ro, revista Bravo, Teen Press, 220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, muzicabuna.ro, port.ro, calificativ.ro, referat.ro, presainblugi.com, myjob.ro, bloguri.myjob.ro, okazii.ro, calendarevenimente.ro.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie:

PR Gala Balurilor

sol@galabalurilor.ro

dana@galabalurilor.ro