Cele mai calitative proteine

Genius Nutrition – noul ISO-GEN CFM – 1.8 kg

✔ 25.5 G proteina per servire
✔ 96.78% continut raw de proteina izolata
✔ nivel ridicat de BCAA si EAA
✔ continut de proteina extrem de ridicat
✔ valoare biologică foarte ridicată
✔ proces de filtrare CFM
✔ profil optim de aminoacizi pentru construirea musculaturii
✔ practic fără lactoză, cu conținut extrem de scăzut de grăsimi și carbohidrați
✔ probabil cea mai rapidă dizolvare din lume și un gust de top
ISO-GEN este 100% izolat proteic din zer instant cu asimilare ultrarapidă, obţinut prin tehnologia de filtrare ’’cross flow microfiltration’’. Această formă de izolat proteic din zer este considerată drept una din proteinele de cea mai înaltă calitate din domeniul produselor de nutriţie pentru sportivi. De aceea, se poziţionează ca produs de ultimă generaţie în categoria proteinelor din zer. Procesul de filtrare cfm asigură obţinerea unui zer de înaltă puritate, concomitent cu reţinerea unui procent extrem de ridicat ingrediente active şi de proteină nedenaturată. Dacă sunteţi în căutarea unui izolat din zer bioactiv, cu un nivel foarte scăzut de calorii, ISO-GEN este cu siguranta alengerea cea mai buna. Izolatul din zer ISO-GEN conţine cel mai mare procent de proteină nedenaturată. Proteina conţinută în ISO-GEN contribuie la dezvoltarea şi menţinerea masei musculare şi îmbunătăţeşte seminificativ recuperarea. Este suficient să gustaţi ISO-GEN pentru a vă da seama că este probabil cel mai bun supliment proteic din toate timpurile. Noi credem cu adevarat ca veti gasi in produsele noastre cele mai delicioase arome existente din industrie.

 

Dymatize USA – ISO 100 -2.2 kg

– proteina din zer de cea mai inalta calitate;

– nu contine grasimi si lactoza;

– ajuta la cresterea in volum a masei musculare;

– ajuta la refacere in urma antrenamentelor intense.

 

ISO-100 se dizolva foarte usor si este ideal pentru dietele sarace in carbohidrati. Datorita puritatii sale si a faptului ca nu contine lactoza, ISO-100 poate fi considerat formula proteica cel mai usor de digerat.

Numele de ISO100 provine din sursa proteica a suplimentului, 100% izolat proteic din zer. Nu contine lactoza.
Consumul de proteine este esential pentru refacerea musculara si mentinerea unei balante pozitive de azot in perioadele de antrenament intens. Fiecare portie (30-32 g) contine 25 g proteine, ~1-2 g carbohidrati si ~0.5 g grasimi.

Dymatize ISO100 vine si in varianta de 900 grame. ISO100 900 grame