Cele mai bune saniute sosesc in Romania!

Cu mai putin de o luna inainte de venirea sarbatorilor de iarna, parintii si copiii, iubitorii de zapada si de adrenalina pe zapada au solutia unei ierni reusite! Pentru prima data in Romania sosesc cele mai bune saniute produse chiar in Laponia de catre renumita companie Hamax!
Inca din 1958 Hamax produce pentru bucuria copiilor si adultilor de pretutindeni renumitele saniute cu un design inovativ devenit in timp simbol al celor mai calitative produse in domeniu.
Saniutele pentru bebelusi, saniutele pentru copii cu design special de la masina de pompieri pana la masinuta de Formula 1, skiurile pentru copii ce pot fi folosite si pe pante cu putina zapada fiind cea mai buna metoda de a invata sa skiezi fara a merge neaparat intr-o statiune montana, snowboardul pentru copii realizat pe acelasi principiu, saniile gonflabile si plansele de foam pentru derdelus ce fac deliciul iubitorilor de senzatii tari pe partie, boburile cu design modern, toate reprezinta o noutate pe piata din Romania de care va puteti bucura din acest an!

Magazinul Saniute.ro va asteapta sa descoperiti cele mai potrivite cadouri pentru Craciun, jucarii pentru cei mici dar si boburi profesioniste pentru cei mari, iubitorii de zapada si adrenalina!
Magazin de prezentare virtual: www.saniute.ro