Suplimente Optimum Nutrition

Optimum Nutrition este singura companie din lume care produce suplimente din fiecare categorie. Infiintata in 1986, ON a fost prima companie care a produs suplimente cu cazeina si singura companie care a reusit sa ramana pe primul loc in topurile suplimentelor din intreaga lume cu produsul 100% Whey Gold Standard, considerat cel mai bun supliment proteic din zer de lapte.El fiind un supliment cu proteine pe baza de zer, izolate si microfiltrate, enzime digestive si peptide de zer, pentru imbunatatirea absorbtiei si protejarea celor cu intoleranta la lactoza. Produsul este valabil in 3 marimi: 0.9 kg, 2.3 kg, si bineinteles sacul de Optimum Nutrition ON Gold Standard Whey 4.5 kg

Varianta mai pura a acestui concentrate proteic este ON Platinum Hydrowhey care este un supliment din proteine hidrolizate din zer, cu absorbtie ultra rapida (maxim 30 min per portie).

Ce cauti este masa musculara si o crestere in greutate? Atuni ai nevoie de Serious Mass. Serious Mass este un gainer bogat in proteine si carbohidrati de calitate ce ajuta la cresterea masei musculare.

Alte suplimente complementare sunt Aminoacizii energizanti ON Amino Energy ce iti vor da aminoacizii esentiali (BCAA) necesari antrenamentului si energie.

ON Fish oil sunt cele mai pure capsule cu gel ce contin omega 3.

ON Creatine Monohydrate cu preturi incepand de la 27 lei! ON Creatine Monohydrate este un supliment natural pe baza de creatina monohidrata ce ajuta sportivii sa creasca in masa musculara, energie si forta