Cele mai apreciate tratamente de relaxare

acest tip de masaj cu roci vulcaniceStilul de viata pe care il ducem in zilele noastre este din ce in ce mai activ, asta din cauza ca suntem mai tot timpul pe fuga, la job, acasa si asa mai departe. Dupa o perioada de timp, stresul cotidian ce se acumuleaza este resimtit de catre corpul nostru din ce in ce mai mult.

Printre cele mai apreciate terapii, intalnim masajele specifice de relaxare cu uleiuri esentiale si nenumaratele tehnici din cele mai indepartate colturi ale lumii.

Unul din cele mai apreciate masaje ce se practica in marile centre Spa si de infrumusetare, este masajul cu roci vulcanice. Acest tip de masaj are foarte multe beneficii, printre care putem enumera urmatoarele: pe langa relaxarea si recapatarea energie dupa numai o singura sedinta de masaj cu roci vulcanice, alte beneficii  mai putin cunoscute sunt cele de eliminare a toxinelor din organism, o mai buna circulatie a sangelui si relaxarea usoara a muschilor.

Cum se efectueaza un astfel de masaj propriu-zis

In primul rand, trebuie sa specificam, ca acest tip de masaj cu roci vulcanice trebuie facut neaparat de un profesionist in domeniu, deoarece, numai el cunoaste taintele acestei terapii iar datorita experientei acestuia vei beneficia de relaxarea totala.

Masajul cu roci vulcanice incepe prin incalzirea acestor pietre, de origine bazaltica, ce absorb caldura foarte repede insa o elimina intr-un timp mult mai lung. Dupa ce sunt incalzite, rocile vulcanice sunt asezate pe spatele pacientului in puncte cheie si de-a lungul bratelor si picioarelor.

In masajul cu roci vulcanice, pietrele ramase sunt unse cu uleiuri specific iar cu ajutorul acestora sa face un masaj de calmare a muschilor, din interior in exterior, prin miscari line si apasate.

Pentru o relaxare completa, resimtita la nivelul intreg corpului, unele centre spa recomanda sa-ti personalizezi sedinta de masaj. De exemplu, pe langa masajul cu roci vulcanice, mai poti opta, la alegere, si pentru un masaj facial.