Cele 4 motive pentru care merita sa cumperi masini second hand in aceasta toamna

Toamna si-a intrat in drepturi, si – desi este o perioada cu particularitati speciale – investitiile auto se tin lant. In sprijinul cumparatorilor, expertii vin cu oferte si pachete avantajoase, pentru ca achizitiile de masini second hand sa se poata realiza mult mai rapid si mai usor.

Autoturismele de ultima generatie sunt ultra-dotate si se gasesc intr-o stare tehnica exceptionala. Bifeaza toate criteriile de ordin estetic si, desi au fost utilizate de alti proprietari, sunt aproape noi, dar la un pret mult mai avantajos decat cele din reprezentanta. De ce sa alegi masini second hand? Descopera aici motivele principale!

Ofertele sunt de neratat

Ofertele avantajoase la autoturismele second hand nu pot fi trecute cu vederea. Aflate in perfecta stare de functionare, cu un rulaj semnificativ de scazut, aproape noi, aceste masini sunt o foarte buna investitie pe termen lung. E foarte important, insa, mediul de achzitie. De aceea iti recomandam sa optezi pentru ofertele firmelor auto sh din Romania, ce garanteaza o calitate fara compromis a tuturor vehiculelor din portofoliu. Aduse din Germenia, masinile sunt verificate complet, de la A la Z, inainte de vanzare.

Poti sa cumperi prin leasing auto

Daca nu dispui de suficient buget pentru a face achizitia, ai la dispozitie metode de finantare, care iti pot veni in ajutor. Una dintre cele mai populare este varianta leasing-ului auto, ce vine la pachet cu rate mult mai scazute decat in cazul creditului bancar pentru nevoi personale. Cuantumul avansului poate varia, de la 10% din pretul de achizitie, la 60%, ceea ce este un alt avantaj in favoarea ta. De asemenea, perioada contractului se extinde de la 2 ani la 5 ani, in functie de finantator si obiectivele tale de achizitie. Merita!

Ai garantie service la orice achizitie

Un alt avantaj care inclina balanta spre achizitia de masini la mana a doua este garantia service. Firmele auto de top ofera acest beneficiu si in aceasta toamna, astfel incat cumparatorii sa aiba siguranta achizitiei lor. Cumpara autoturisme cu garantie service si vei avea certitudinea unei investitii sigure. Nu iti asumi niciun risc si te bucuri de calatoriile tale pe deplin, fara a fi luat pe surprindere de eventuale probleme tehnice. Garantia este cea mai autentica forma de validare a informatiilor primite in oferta de marketing.

Transparenta totala

Transparenta este poate cel mai mai mare avantaj pe care ti-l asigura anumiti experti auto. Ei iti ofera acces la informatii complete despre autovehicule, de la istoricul service, pana la kilometrajul real. In plus, tranzactiile se realizeaza intr-un mediu sigur si controlat, iar tu esti informat pas cu pas despre intreg procesul birocratic de achizitie, chiar si atunci cand optezi pentru leasing auto. Mai mult decat atat, exista specialisti de top ce intermediaza relatia cu finantatorii, de la A la Z, venind in sprijinul cumparatorilor.

Cumpara masini second hand de la Auto-leasing.ro si te bucuri de toate beneficiile

Oferta avantajoasa de masini second hand de la Auto-leasing.ro nu vine singura, ci la pachet cu o multime de beneficii.

Garantia service, posibilitatea de a cumpara prin leasing, siguranta si transparenta totala este asigurata de aceasta companie cu peste 10 ani de activitate in industria de autoturisme. Specialistii de la Auto-leasing.ro iti ofera suport tehnic gratuit si consultanta in alegerea celei mai potrivite masini.