Cel mai mare Targ de utilaje si camioane pentru Constructii din Romania, are loc in Bucuresti

Prima editie a Targului de Utilaje si Camioane pentru Constructii, UTICAM, are loc in perioada 25 – 29 Aprilie in Bucuresti. Evenimentul este organizat de Set Events in colaborare cu Asociatia Distribuitorilor de Utilaje de Constructii (ADUC) si cu sprijinul Baneasa Shopping City.
In cadrul targului vor fi prezenti cei mai importanti jucatori din piata utilajelor si camioanelor de constructii. Bergerat Monoyeur, Case, Marcom, Volvo, Terra Romania, Man, Mercedes si multii alti au confirmat prezenta la eveniment, jumatate din suprafata totala de 20.000 mp fiind deja rezervata.
“UTICAM este un eveniment menit sa prezinte pietei tinta din Romania noutatile tehnologice aparute din 2008 si pana in prezent. In ultimii 3 – 4 ani companiile membre ADUC au lipsit de la targurile de specialitate, dar in acest timp producatorii au iesit pe piata cu multe noutati, inovatii si imbunatatiri la produsele din gama. Toate acestea vor putea fi admirate in cadrul UTICAM.” a declarat Dl. Petre Babiceanu, presedinte ADUC.
In cadrul targului vor fi prezentate: camioane de constructii, masini de beton, excavatoare, macarale pe senile, macarale camion, masini de percutie si multe alte utilaje de constructii iar cei interesati vor putea face si achizitii.
Expozantii promit spectacole de exceptie in care personajele principale, vor fi chiar utilajele. UTICAM reprezinta un punct de atractie atat pentru antreprenori, cat si cei care doresc sa admire timp de cateva zile cele mai puternice utilaje de constructii din Romania.
“Targul de Utilaje si Camioane pentru constructii reprezinta o oportunitate de afaceri pentru toti cei care activeaza in acest domeniul. Pe parcursul celor 5 zile, cei peste 50 de expozanti care sunt asteptati la eveniment isi vor prezenta cele mai noi tehnologii dar si cele mai bune oferte, astfel incat cei care au nevoie de solutii in constructii vor putea incheia, in cadrul targului, afaceri avantajoase”, a declarat Bogdan Craiciu, director Set Events.