Cel mai important eveniment din viata unui viitor parinte – botezul!

Cel mai important eveniment din viata unui viitor parinte a culminat cu nasterea copilului mult dorit. Dupa o astfel de experienta unica si de netranspus in cuvinte, fiecare parinte doreste sa se bucure alaturi de cei dragi de prima lui petrecere in aceasta calitate, ocazionata de botezul noului nascut. Nu este usor sa se organizeze o petrecere de botez, cu atat mai mult cu cat parintii nu au prea mult timp la dispozitie ca in cazul celei pentru nunta sau pentru orice alt fel de petrecere, din cauza faptului ca nu se stie niciodata cu precizie cand va avea loc nasterea sau ce evenimente neasteptate se pot intampla.

Botezul crestin

Taina Botezului este prima mare Taina in religia ortodoxa, care purifica de pacatele stramosesti noul suflet intrupat si ii permite intrarea in Sfanta Biserica a Lui Hristos. Ceremonia botezului este una emotionanta pentru fiecare participant in care nou nascutul este scufundat in apa sfintita si este predat vietii pamantesti curatat de orice pacat. 

Tot in traditia romaneasca, bucuria increstinarii nou-nascutului se prelungeste si dupa ceremonia bisericeasca, printr-o petrecere tematica alaturi de toti invitatii. Astfel ca parintii trebuie sa aiba in vedere locul cel mai potrivit unde va avea loc aceasta petrecere. 

Cum alegem cel mai potrivit salon botez Bucuresti

In primul rand, dupa stabilirea datei, cel mai important lucru este stabilirea exacta a numarului de invitati confirmati care vor dori sa participe la eveniment. Este recomandat ca invitatiile sa se trimita cu cel putin 2-3 luni inainte, pentru ca oamenii sa aiba timp sa isi planifice si ei programul iar paritii sa aiba raspunsurile in timp util pentru a nu aparea surprize neplacute. In functie de acest numar, parintii vor putea alege un salon botez in Bucuresti, precum NoName Events suficient de incapator astfel incat, invitatii sa nu stea nici inghesuiti, daca salonul este prea mic, si nici stingheri si imprastiati, daca salonul este prea mare.  Daca se doreste o petrecere la care sa se danseze cat mai mult, este bine sa se aleaga un salon de botez cu un ring de dans satisfacator, astfel incat sa se creeze o atmosfera relaxata si primitoare.

  Aranjarea salonului de botez

Daca salonul a fost ales, urmatorul pas este decorarea lui, amplasarea meselor invitatilor, alegerea accesoriilor. Cea mai reusita petrecere de botez, mai ales ca participa si copii, este aceea care abunda de baloane. Se poate opta pentru ghirlande de baloane colorate la intrarea in salon iar inauntru pot pluti baloane cu heliu cu figurinele preferate. Atmosfera calda este intregita si de aranjamentele florale de pe fiecare masa si din incinta salonului. 

Meniul pentru botez este de asemenea un criteriu important dupa care se alege cel mai potrivit salon botez Bucuresti, acesta trebuind sa raspunda tuturor gusturilor si preferintelor, mai ales daca vin si copii sau invitati care au nevoie de un meniu special.

Vedeta culinara a petrecerii va fi, bineinteles tortul, care va trebui sa se armonizeze cu tematica aleasa, atat din punctul de vedere al formei, cat si al culorilor si gustului.  

Un salon botez Bucuresti care ofera toate acestea, la standarde inalte, este restaurantul No Name Events, care pune la dispozitie saloane generoase, personal calificat pentru decorare si aranjamentele florare, pentru servire (daca se opteaza pentru varianta sitting si nu pentru bufet suedez), candy bar, ursitoare si spectacole, fotografi si tot ceea ce este nevoie pentru un eveniment de success si de neuitat.