Cel mai ieftin RCA se vinde impreuna cu laptop-urile si televizoarele

Caracteristicile asigurarilor rca permit vanzarea acestora cu usurinta in mediul online, toate politele RCA continand aceleasi clauze, acelasi nivel al despagubirilor acordate si acordand conducatorilor auto aceleasi drepturi.

In consecinta, posibilitatea de a compara online costul politei RCA emise de fiecare dintre asiguratorii autorizati de pe piata si de a initia tot online comanda de cumparare a asigurarii a devenit o obisnuita pentru romani, combinatii de cuvinte precum rca ieftin, calculator rca sau cel mai ieftin rca ajungand unele din cele mai concurentiale in ceea ce priveste reclama platita Google.

In ultimele saptamani 2 dintre cele mai mari companii din IT&C, emag si Domo au intrat pe piata asigurarilor auto, incercand pe langa televizoare, laptop-uri sau telefoane sa comercializeze si asigurari RCA.

Ambele companii au lansat campanii de reduceri la cumpararea unei polite RCA, astfel emag a debutat in aceasta piata la inceputul lunii Decembrie 2011 printr-o reducere acordata de 15%  in timp ce Domo acorda la randul lui o reducere tot de 15% dar sub forma unui voucher cadou cu care se pot cumpara alte produse Domo.

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro si-a propus sa dezvolte un supermarket financiar al carui scop este de a ajuta consumatorii sa economiseasca.

Cele mai importante sectiuni ale siteului trateaza teme dintre cele mai diverse dar cu un impact semnificativ asupra vierii fiecarui roman: comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire si asigurari, listarea celor mai noi promotii si cataloage de produse de pe piata, compararea costurilor pentru abonamentele de telefonie mobila si internet, evidentierea costurilor ascunde ale biletelor low-cost,  grila de comisioane a principalilor brokeri precum si compararea cotatiilor valutare existente la banci.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Lidl,  Altex, Baumax, Dedeman, Domo, emag, Obi, Media Galaxy, etc.