Cel mai frumos ou incondeiat

Fundatia Parinti Clujeni va invita pe toti- parinti si copii -sa participati vineri, 2 aprilie, intre orele 16-18.30 , in Iulius Mall, zona Hipermarket Auchan, la evenimentul CEL MAI FRUMOS OU INCONDEIAT! Evenimentul prefigureaza Pastele, cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii.
Toti copiii care vor participa la incondeiatul oualelor vor primi cadouri, iar parintii se vor delecta cu folk live, in Hanul Dacilor (Iulius Mall) si vor participa la Tombola Iepurasului, incepind cu ora 18.30.
Scopul evenimentului organizat de catre Fundatia Parinti Clujeni este:
-implicarea comunitatii in perpetuarea traditiilor Pascale ale incondeiatului oualelor si reprezinta un obicei stravechi in traditia romaneasca.
Deoarece oul rosu este purtatorul unor semnificatii profund legate de invierea lui Hristos si de reinnoirea naturii, crestinii s-au ostenit sa-l incondeieze, desenand cu ceara motive decorative ancestrale, de o rara frumusete.
Indrumarea copiilor in realizarea motivelor decorative si a tehnicii incondeierii se va face de catre mesterul incondeiator D-na Zsuzsa Both.
-intalnirea parintilor si copiilor in spatiul real si iesirea din spatiul virtual al internetului, acest eveniment este un bun prilej de apropiere mai profunda intre parinti si copii si petrecerea timpului impreuna, cunoscut fiind faptul ca Pastele este o sarbatoare a reuniunii familiei.
Buna desfasurare a evenimentului nu ar fi fost posibila fara ajutorul sponsorilor nostril: Active Power Solutions, Held Fashion, KL Software, Cofetaria La Crème (din incinta Cora si Real), Fast Print, Iulius Mall, Hanul Dacilor.
Multumim parteneri lor de promovare: Antena 1 Cluj, Radio Impuls, Info Trafic, Foaia Transilvana, www.parinticlujeni.ro, Stiri de Cluj, Time 4news.
Fundatia Parinti Clujeni
Misiunea Fundatiei Parinti Clujeni este aceea de a reprezenta interesele tuturor parintilor din judetul Cluj, pentru o viata mai buna pentru copiii si familiile lor.
Astfel, fundatia va functiona ca suport pentru reprezentarea acestor interese si va tine cont de specificul zonal al manifestarii lor si al solutiilor propuse.
De asemenea, Fundatia Parinti Clujeni va promova valorile care duc la o viata mai buna pentru familiile si copiii clujeni, cum ar fi responsabilitate, comunicare, implicare personala, munca, bucuria de a trai si respect fata de oamenii de linga noi.

Contact:
Cristina Grigore
Fundatia Parinti Clujeni
www.parinticlujeni.ro
cristina.grigore@parinticlujeni.ro
0726335273