Cel mai frumos camion Scania: o femeie, doua camioane, sute de cai putere

“Cel mai frumos camion Scania”, evenimentul la care participa cele mai frumoase si mai puternice camioane, promite o finala plina de surprize si un show exploziv pentru toti pasionatii de cai putere.

Etapa preselectiilor a luat sfarsit. Pe site-ul www.scania.ro, au fost inscrise 33 de camioane in competitia “Cel mai frumos camion Scania”, editia 2011, iar marea finala va avea loc sambata, 1 octombrie 2011, la reprezentanta Scania din comuna Luncani, judetul Cluj.

Inscrierile au adus cu sine si o surpriza: Cristina Ostrovanu este prima femeie inscrisa in concursul cailor putere. Si nu cu un camion, ci cu doua: un cap tractor tip R470 si unul tip R420.

„Am permis din 2004, iar soferia este pentru mine nu doar un mod de a merge la shopping in Germania, dar si un mod de a ma rupe de viata de familie. Am 2 baieti, de 3 si 7 ani, dar ador sa plec impreuna cu sotul in cursa. Marca de camioane Scania este una din pasiunile lui; si-a dorit foarte mult sa achizitioneze un camion Scania, le intretine cu mare grija si ii place sa le accesorizeze cat mai frumos, dar fara a trece in extreme: simplu, frumusel si sigur. Vara trecuta am mers in Germania sa luam un camion Scania de acolo. Sotul meu a trebuit sa plece cu un alt camion, iar eu am venit singura pana in Suceava cu un Scania. Am intalnit oameni minunati, soferi care m-au ajutat si care ma felicitau, pe statie, pentru camionul condus si pentru curajul meu. A fost o aventura memorabila: m-a facut sa am mai multa incredere in mine, desi nu a fost lipsita de stres.”

„Cel mai frumos camion Scania” este o competitie organizata de Scania Romania cu aportul unor sponsori de renume -Bridgestone,  MOL Romania, Schmitz Cargobull Romania, Scania Regional Agent de Asigurare, U.N.T.R.R, ProMotor, Revista Tranzit, Granini, Bilbor si Holsten NA –  la care sunt asteptati sa se intreaca in cai putere cei mai pasionati transportatori.

Despre Scania

Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internationala de aproape 120 de ani si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati. In Romania, compania este prezenta din 1999.