Cel mai frumos camion Scania – editia 2011

Motoare turate, camioane puternice si adrenalina la cote maxime:

“Cel mai frumos camion Scania din Romania” – o competitie a pasiunii si a cailor putere

 

Eveniment unic pe piata autohtona, “Cel mai frumos camion Scania” aduce laolalta marile pasiuni si marile orgolii ale transportatorilor romani in cadrul unui eveniment exploziv: premii de peste 13.000 de euro, o excursie exclusivista la fabrica Scania din Brazilia, vizitarea orasului Sao Paolo, cel mai mare oras din emisfera sudica si participarea la marea defilare de la  Sao Marco, un eveniment senzational la care participa cele mai frumoase si mai puternice camioane.

„Cel mai frumos camion Scania” este o competitie organizata de Scania Romania cu aportul unor sponsori de renume -Bridgestone,  MOL Romania, Schmitz Cargobull Romania, Scania Regional Agent de Asigurare si U.N.T.R.R – si la care sunt asteptati sa se intreaca in cai putere cei mai pasionati transportatori.

 

Inscrierile in competitia “Cel mai frumos camion Scania”, editia 2011, se vor face pe site-ul www.scania.ro, incepand cu data de 18 iulie 2011, iar marele eveniment al transportatorilor romani va avea loc sambata, 1 octombrie 2011, la reprezentanta Scania din comuna Luncani, judetul Cluj.

 

Exploziv, evenimentul Scania se anunta o competitie a adrenalinei si a mandriei de breasla, in cadrul careia se intrec cei mai importanti si mai pasionati transportatori din Romania.In plus, in cadrul evenimentului exploziv desfasurat pe intreaga durata a zilei, participantii vor avea ocazia de a se familiariza cu noutatile din domeniu pe care sponsorii le pun, cu generozitate, la dispozitie, sa asiste la spectacole si demonstratii exclusive si sa se implice in activitati interactive concepute special pentru acestia.

 

Transportatorii selectati pentru competitia din acest an se vor intrece pentru premii a caror valoare totala depaseste 13.000 de euro, iar castigatorul marelui premiu se va numara printre putinii europeni carora li s-a oferit sansa de a participa la faimoasa defilare a camioanelor organizata anual in Sao Marco – oras cunoscut in Brazilia drept „orasul Scania”-, eveniment de renume international care si-a castigat notorietatea si datorita celebrei binecuvantari a camioanelor oficiata de parintele Osmar João Possamai.Si chiar mai mult: acesta va putea vizita Sao Paulo – cel mai mare oras din emisfera sudica si cel de-al saptelea oras ca marime al lumii si – totodata, locul in care se afla celebra linie de asamblare a camioanelor Scania.

In 2010, „Cel mai frumos camion Scania” a reunit peste 300 de participanti care au putut admira cele 13 camioane tunate care au fost selectate in competitia finala.

 

Despre Scania

Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internationala de aproape 120 de ani si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati. In Romania, compania este prezenta din 1999.