Cel mai frumos camion Scania, editia 2011, si-a desemnat castigatorii

Peste 500 de persoane, 33 de camioane inscrise, 15 finalisti, un mare castigator

Cel mai frumos Camion Scania editia 2011 si-a desemnat marii castigatori sambata, 1 octombrie 2011, in cadrul unui eveniment exploziv organizat la reprezentanta Scania din comuna Luncani: pe locul I s-a clasat un nou camion pregatit de compania OST Transport – detinatoarea titlului din 2010 -  in acest an castigand si trofeul de favorit al publicului; locul II a fost adjudecat de camionul Francisc Spedition, iar pe locul III s-a clasat camionul Volanul de Aur. Premii speciale au fost oferite camioanelor detinute de Vlase Spedition si RonTransMar.

Eveniment unic pe piata autohtona, Cel mai frumos Camion Scania a beneficiat anul acesta de premii de peste 19.000 de euro – incluzand si o excursie exclusivista in Brazilia in orasele Sao Paolo si Sao Marcos. Juriul a fost format din Marilena Matei – presedinte – din partea revistei Tranzit, Roxana Ciuhulescu – realizatoarea emisiunii Pro Motor de la Pro TV, Ovidiu Irimies –  MOL Romania, Cosmin Lixandru  – Bridgestone, Mile Misevski – Schmitz Cargobull, Radu Dinescu – secretar general UNTRR, precum si Mike Sells si Laurentiu Tomescu de la Scania Romania.

„Sao Marcos este supranumit orasul Scania, deoarece peste jumatate din locuitori sunt soferi profesionisti, majoritatea fiind detinatori de camioane Scania. ÃŽn fiecare an, in luna octombrie, se desfasoara o procesiune religioasă in timpul careia preoÅ£ii sfinÅ£esc camioanele. Este un eveniment extraordinar si ne-am dorit ca si unul dintre pasionatii romani de Scania sa poata participa. Pentru ca in orice meserie există oameni care pun atat de multa pasiune in ceea ce fac, incat practic nu simt că muncesc. Si, in cele din urma, la asta se reduce totul: la emoÅ£ie, la bucuria de a trăi ÅŸi de a lucra cu ceva frumos” (Mihai PaÅŸol, director de marketing la Scania Romania).

Evenimentul de la Luncani a reunit peste 500 de persoane si a fost sponsorizat de: MOL Romania, Bridgestone, Schmitz Cargobull, Audi, UNTRR, Bilbor, Granini si Holsten. Concursul a generat un adevarat fenomen, site-ul www.celmaifrumoscamion.ro fiind accesat de peste 80.000 de vizitatori unici in mai putin de 2 luni.  Pe site-ul concursului s-au inscris 33 de camioane, dintre care 15 s-au aflat la marea finala din Luncani. In urma deliberarii juriului, 12 camioane au ramas in concurs, iar in final 5 au fost premiate. In cadrul evenimentului a fost lansat in exclusivitate pe piata romaneasca noul model de Audi Q3, iar toti cei interesati au putut participa la test drive cu noile  modele de Audi si Scania Euro 6. Intreaga zi a fost incununata cu un concert veritabil marca Mihai Margineanu si un impresionant foc de artificii.

 

Despre Scania

Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internationala de aproape 120 de ani si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati. In Romania, compania este prezenta din 1999.