CEFORA Business School a dat start înscrierilor pentru anul universitar 2012 – 2013

CEFORA Business School a dat start înscrierilor pentru anul universitar 2012 – 2013.

Dosarele de înscrierile se primesc până în data de 30 iunie 2012.

Fundația CEFORA, prin Cefora Business School, propune un model de învățământ unic în Romania, învățământul superior în alternanță.

CEFORA Business School – Groupe ESA Paris, aduce în Romania acest model de învățământ francez: alternanÈ›a. StudenÈ›ii petrec 50% din timp la È™coală È™i 50% din timp la companie, astfel acumulează experiență È™i cunoÈ™tiinÈ›e practice în domeniul comerÈ›ului È™i marketing-ului.

Propunem un parcurs educațional pe o perioadă de 3 ani de zile. Primii 2 ani de zile: cursuri la zi cu prezență obligatorie. În această perioadă studenții nu trebuie să achite absolut nicio taxa de școlarizare, din contră, acestia sunt plătiți de către compania în care fac practică. Printre companiile care susțin acest program se numără: Cora, Michelin, Carrefour, Sephora, Maped, Expert Conection, etc.

După cei 2 ani de zile, studenții sunt angajați în compania în care au făcut practică, pe un post, în funcție de performanțele fiecăruia dintre ei.

Cel de al 3-lea an presupune un mix între seminarii (în week-end) studii la distanță, printr-o platformă de e-learning. Pentru anul 3 se percepe o taxă de 650 euro pe an.

Diploma de „Specialist marketing și afaceri internaționale” este recunoscută la nivel internațional.

În procesul de selecție motivația este unul dintre aspectele determinante, astfel că, cei ale căror dosare o să le primim mai devreme de data limită vor avea prioritate în fața angajatorilor.

Interviurile în cadrul CEFORA Business School încep din data de 26 iunie, urmând apoi interviul în companie.

Vă așteptăm la birou administrativ din bld. Iuliu Maniu, nr 7, corp A, intrarea 2, parter, de luni până vineri între orele 09:30 și 17:30, cu:

  • formularul de înscriere, pe care îl puteÈ›i descărca de pe http://www.cefora.ro.
  • copie după diploma de bac (în cazul în care nu o aveÈ›i încă, puteÈ›i depune dosarul iar mai apoi diploma)
  • copie după buletin 

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la:
E-mail: info@cefora.ro
Telefon: (004) 021 310 19 30
Site: www.cefora.ro